Tequilat ja Kahlúa
Meksiko on kuuluisa tequiloistaan ja Kahlua likööristä. Tequila on meksikolainen viina, joka valmistetaan tequila-agaaven ytimestä. Tänä päivänä tequilaa juodaan kaikkialla maailmassa. Tequilassa täytyy olla vähintään 51 % agaavea ennen kuin sitä saa kutsua tequilaksi, ja aito premium-tequila on aina 100 % agaavesta valmistettu.
Kahlúa on maailman myydyin kahvilikööri ja maailman viidenneksi suurin likööri-tuotemerkki. Sen nimi tulee arabiankielen slangisanasta "Kahwa", joka tarkoittaa kahvia. Kahlúa syntyy huolella valmistettavasta kahvin, kinuskin, vaniljan ja rommin sekoituksesta. Sen valmistukseen kelpuutetaan ainoastaan hienoimmat Arabica-kahvipavut Meksikon Veracruz-vuoriston alueelta. Alueen trooppinen ilmasto ja korkeus - 900-1400 metriä merenpinnan yläpuolella - tekevät kahvipavuista erityisen aromikkaita ja laadukkaita. Korkean laadun takaa myös käsityönä tapahtuva poiminta. Lopputuloksena on pehmeä ja tasapainoinen maku, josta Kahlúa on maailmanlaajuisesti tunnettu.