Gato Negro Sweet Moscato -uutuus nyt Alkon tilausvalikoimassa

Lempeä ja makeahko Gato Negro Moscato -valkoviini on helposti lähestyttävä ja maultaan makea, keskihapokas, sitruksinen, trooppisen hedelmäinen, kypsän päärynäinen ja kukkainen. 
17.05.2022

Gato Negro Sweet Moscato

Suomen suosituin viinibrändi Gato Negro tuo Alkon tilausvalikoimaan uuden Gato Negro Sweet Moscato 2021 -valkoviinin. Viini kuuluu Alkon Lempeä ja makeahko -kategoriaan, on helposti lähestyttävä ja maultaan makea, keskihapokas, sitruksinen, trooppisen hedelmäinen, kypsän päärynäinen ja kukkainen. Rypäleet tähän ihastuttavaan viinin ovat kasvaneet Pohjois-Chilessä, jossa sataa vähemmän kuin 120 mm vuodessa. Pitkä kuiva kausi keväästä syksyyn ja lämmin kesä tuottavat kypsiä ja mehukkaita rypäleitä. 

Gato Negro Sweet Moscato 2021 on pakattu kevytpulloon, jonka hiilijalanjälki on pienempi kuin perinteisellä lasipullolla. Valkoviinin hinta on 8,78 € (75 cl) ja kaikkien Viña San Pedron viinitalon viinien tapaan myös tällä tuotteella on paikallinen ekosertifiointi.

Seurusteluun ja jälkiruokien seuraan

Gato Negro Sweet Moscato on mainio viini sellaisenaan seurusteluun ja kun halutaan hieman nautiskella. Viini toimii mukavasti myös hedelmäisten jälkiruokien, kakkujen ja voimakkaiden juustojen viininä. 

Vastuullista viinintuotantoa

Gato Negro Sweet Moscato -valkoviinillä on paikallinen Certified Sustainable Wine of Chile -ekosertifiointi. Viinintuottaja VSPT Wine Group on sitoutunut omassa 360° Sustainable -vastuullisuusohjelmassaan kestävään kehitykseen, ympäristöystävällisiin käytäntöihin, sosiaalisiin sitoumuksiin ja laatuun. Osa-alueisiin kuuluu laaja joukko toimintoja, joilla parannetaan mm. energian- ja vedenkulutusta, luonnon monimuotoisuutta, omavaraista energiantuotantoa, ihmisten hyvinvointia ja tuotteen laatua. Viña San Pedrolla on ensimmäisenä viinintuottajana maailmassa oma biokaasulaitos, joka kattaa viinitalon kokonaissähköntarpeen ja tuottaa 60 % VSPT Wine Groupin sähköntarpeesta. 

Vinkki

Gato Negro Sweet Moscato -valkoviinin voit tilata kaikkialle Suomeen haluamaasi Alkoon näppärästi Alkon verkkokaupasta. 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!