Rotevat chileläiset uutuudet: Tabali Reserva Especial Syrah ja Cabernet Franc

Chileläinen Viña Tabali toi markkinoille kaksi uutta tuhtia punaviiniä talvea lämmittämään. Tabali Reserva Especial Syrah ja Tabali Reserva Especial Cabernet Frank ovat molemmat luokiteltu Alkossa roteva ja voimakas -kategoriaan.

Tabali Reserva Especial Syrah on voimakas ja täyteläinen viini, joka sopii erinomaisesti punaisen lihan seuraan. Viinin rypäleet on käsinpoimittuja ja viiniä on kypsytetty 12 kk ranskalaisissa tammitynnyreissä. Tabali Reserva Syrah on loistava viini myös ikäännnytykseen. Viinissä on pitkä ja pehmeä jälkimaku.

Tabali Reserva Especial Cabernet Franc -viini on samoin omiaan tummien liharuokien seurassa. Cabernet Franceista saadaan erinomaisia viinejä, mutta Suomessa törmää harvoin viiniin, joka on tehty pelkästään tästä rypäleestä. Tabali Reserva Especial Cabernet Franc on täyteläisen suklainen, 100 % Cabernet Frank -rypäleestä tehty viini.

Tabali Reserva Especial Syrah 2013
Chile
Hinta: 14,90 €
Tuotenumero: 427697

Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, boysenmarjainen, viikunainen, tummasuklainen

Tabali Reserva Especial Cabernet Franc 2015
Chile
Hinta: 17,89 €
Tuotenumero: 419827

Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, herukkainen, kypsän karpaloinen, hennon tupakanlehtinen, mustapippurinen, tamminen.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi