Malibu-cocktailit valmiina nautittavaksi!

Piña Colada on tunnetuimpia kansainvälisiä cocktailklassikoita niin Suomessa kuin maailmallakin. Kookoksen ja ananaksen raikas yhdistelmä on monelle tuttu ja vie väistämättä ajatukset kesään ja rantaelämään, tuoden arkiseenkin irtiottoon häivähdyksen Karibian aurinkoa.

Aina ei kuitenkaan ole mahdollista valmistaa cocktaileja alusta asti itse ja juotavaksi valmiit cocktailit ovatkin kesän spontaanien piknik-hetkien pelastus! Malibun valmiscocktaileja on saatavilla kolmea makua: hiilihapoton Malibu Piña Colada, sekä kevyesti hapotetut Malibu Cola ja Malibu Pineapple.

Jäähdytä Malibu valmiscocktailit hyvin ennen tarjoilua. Tarjoile suoraan tölkistä tai kaada lasiin jäiden kera. Nämä juomat maistuvat muuten loistavasti hedelmäisten piknik-tarjoilujen kaverina!

Malibu Piña Colada
Tasapainoinen, trooppinen yhdistelmä mehukasta ananasta ja kermaista kookosta. Erinomainen kesän raikastaja kauniissa palmukuvioisessa pakkauksessa!

Malibu Cola
Tasapainoinen yhdistelmä rommia, kermaista kookosta ja cola-juomaa. Kevyesti hiilihapotettu.

Malibu Pineapple
Raikas janonsammuttaja sisältää rommin ja kookoksen lisäksi ananasta. Kevyesti hiilihapotettu.

Kaikki maut ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista kautta maan, ja Malibu Piña Colada lisäksi Alkon myymälöistä. Jos et löydä Malibun tölkkejä lähikauppasi hyllyltä, kysy henkilökunnalta tuotteita kaupan valikoimiin.

Malibu Pina Colada tölkki

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi