Parhaat piknikviinit ovat kevyitä kantaa

Piknikviini on parhaimmillaan silloin, kun se on kevyt kantaa. Viiniä ostettaessa sen käyttötarkoitus onkin maun ohella tärkeimpiä valintakriteereitä. Alkon hyllyltä löytyy nykyään laaja valikoima muovipulloon pakattuja viinejä. Tässä niistä kaksi erinomaista valintaa: trendikäs Pinot Noir -punaviini sekä pehmeä ja kepeä valkoviini.

Muovipullon etuja ovat sen keveys, särkymättömyys ja ekologisuus. Se on helppo pakata mukaan piknikille, veneeseen tai kesämökille ja kevyt kantaa myös pois - ehjänä. Muovipullo on myös lasipulloa ympäristöystävällisempi ja ekologisempi. Muovipullon valmistaminen vie lasipulloa vähemmän raaka-aineita, sen kierrätysaste on suurempi ja se painaa lasipulloa vähemmän, mikä jättää esimerkiksi rahdeissa pienemmän hiilijalanjäljen.

Trendikäs Pinot Noir Suomen suosituimmalta viinibrändiltä

Gato Negro Pinot Noir on ainoa tämän trendikkään rypälelajin viini, joka löytyy Alkoista muovipullossa. Viini sopii erinomaisesti kevyille liharuuille, kuten possulle ja kanalle sekä monipuolisesti erilaisille piknik-ruuille.

Gato Negro Pinot Noir
Chile, Central Valley
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, vadelmainen, karpalohilloinen, kevyen mustikkainen, mausteinen, hennon kukkainen
100 cl KMP • 9,98 € • Tuotenumero: 442138
Rypäle: Pinot Noir
MARJAISA JA RAIKAS

Alkon edullisin viini litran kierrätysmuovipuollossa

Santa Helena Varietal White Blend on sekoitus erilaisia valkoisia rypälelajikkeita. Lopputulos on keskihapokas, kevyen sitruksinen valkoviini. Se sopii kepeytensä ansiosta täydellisesti kesäisille pikniktarjottaville ja nautittavaksi sellaisenaan.

Santa Helena Varietal White Blend
Chile, Central Valley
Kuiva, keskihapokas, kevyen sitruksinen, keltaluumuinen, hennon päärynäinen
100 cl KMP • 9,49 € • Tuotenumero: 547518
Rypäleet: Chardonnay 85 %, Semillon 5 %, Gewurtztraminer 5 %, Viognier 3 %, Riesling 2 %
PEHMEÄ JA KEPEÄ

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi