Punaviini kalalle - Castillo de Molina Reserva Pinot Noir

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir 300 cl hanapakkaus

“Possulle, pihville ja savulohelle!”

Hinta Alkossa

35,99 €

Rypäle

Väri

Kalpean oranssinpunainen.

Tuoksu

Miellyttävässä ja rypäleelle tyypillisessä tuoksussa on mansikkaa, marjaisuutta ja tammea.

Maku

Keskitäyteläinen, sopivan hapokas ja keskitanniinen maku, jossa aistii rypäleelle tyypillisesti pieniä, punaisia marjoja. Tasapainoinen kokonaisuus, jossa on pitkä jälkimaku.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Curico Valley
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
300
Alkoholia:
14,00 %
Hintaryhmä:
n. 35 €
Litrahinta:
12,00 €
Alkon tuotekoodi:
469248
EAN:
7804300130336
Pulloja / laatikko:
4 kpl
Sopii vegaaneille:
Kyllä

Asiantuntijan arvio

Vuoden Viinit 2013-tuomaristo arvioi viinin seuraavasti:Heleänpunainen, aavistuksen ruskehtava viini, jonka tuoksussa on punaisia marjoja, nahkaa ja paahteisuutta. Tasapainoinen, kirpeän hapokas maku vastaa tuoksua, siinä on myös yrttisyyttä. Hyvä lajinsa edustaja.

Viinistä Viiniin 2012 -opas arvio Castillo de Molina Reserva Pinot Noir -hanapakkauksen viinin sopusuhtaiseksi ja miellyttäväksi kokonaisuudeksi, jossa viinin hinta vastaa sen laatua. Grillatulle vaalealle lihalle kermaisten kastikkeiden kera.

Palkinnot

Kunniamaininta, Vuoden Viinit 2014 -kilpailussa sarjassa punaiset hanapakkaukset

Kultaa, Vuoden Viinit 2013 -kilpailussa sarjassa punaiset hanapakkaukset

Reseptit

Enemmän kuin hintasa arvoinen

Rypäleet runsasmakuiseen Castillo de Molina Reserva Pinot Noir -punaviiniin saadaan Curicó Valleystä. Alueella vallitsee välimerellinen ilmasto ja maaperä on hyvin vettä läpäisevää vanhaa vesijättömaata.Pienissä puusammioissa tapahtuvan alkoholikäymisen jälkeen viiniä uutetaan vielä kahdesta kolmeen viikkoon aromin ja värin saamiseksi. Tämän jälkeen viini siirretään amerikkalaisiin tammitynnyreihin kypsymään 12-16 kuukauden ajaksi.

Pehmeiden, kypsien tanniinien ympärille rakentuu tammen värittämä, harmoninen, täyteläinen kokonaisuus.Ihastuttava tuttavuus nautittavaksi vaalean lihan, riistalintujen ja juustojen kera. Kokeile myös savulohelle. Viinin ideaalinen tarjoilulämpötila on 14-15 astetta ja se voidaan nauttia heti tai varastoida 3-4 vuotta. Lue lisää viinistä sen kansainvälisiltä sivuilta ja tutustu pääviinintekijä Marco Puyon ajatuksiin suomenkielisillä sivuilla puhutaanviinista.com

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös