Cava Hola Brut Pink - tyylikäs kupliva rosé

Cava Hola! Brut Pink

“Tyylikästä kuivaa pinkkiä kuplivaa”

Hinta Alkossa

10,99 €

Ruokasuositukset

Kala, rasvainen
Pizzat ja piirakat
Äyriäiset
Aperitiivi
Sushi

Rypäle

Väri

Vaaleanpunainen, hieman violettia

Tuoksu

Mansikkaa, karhunvatukkaa, punaherukkaa, mausteita, sitruunaa

Maku

Erittäin kuiva, hapokas, mansikkainen, persikkainen, punaherukkainen, vadelmainen, kevyen mineraalinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
DO Cava
Tuottaja: Saatavuus:
Alkon tilausvalikoima
Pullokoko:
75
Alkoholia:
11,50 %
Hintaryhmä:
10-11 €
Litrahinta:
14,52 €
Alkon tuotekoodi:
907867
EAN:
8413216101195
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva

Viininviljely ja valmistus

Rypäleet ovat poimittu osa käsin ja osa koneella. Pinot Noir rypäleet kypsyvät ensin ja ne poimitaan yleensä elokuun lopussa. Macabeo poimittiin syyskuun alussa ja Xarel·lo viimeisenä syyskuun puolivälin jälkeen. Ensimmäinen käyminen tapahtuu terästankeissa kontrolloidussa 16 asteen lämpötilassa. Toinen käyminen on perinteinen pullokäyminen, jonka seurauksena viini saa kuplat. Pullokäymisen aikana syntyvät kuplat ovat hienostuneempia ja paremmin integroituneita itse viiniin luoden saumattoman suutuntuman. Samaa perinteistä pullokäymismenetelmää käytetään myös samppanjan valmistuksessa. Käymisen jälkeen viiniä kypsyteään 12 kk pullossa sakan päällä ja lopuksi pullosta poistetaan sakka ja lisätään sokeriliuos (dosage), jotta saadaan viinin omat aromit paremmin esille.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Cava Hola! Brut Pink toimii hyvin rasvaisen kalan, rapujen, mädin ja tapasten kanssa. Tämä rose cava on hyvä myös sellaisenaan seurustelu- ja maljajuomana!

Viini on valmis nautittavaksi ja parhaimmillaan tarjoiltuna 5-6 asteisena hyvin muotoillusta samppanjalasista.

Barcelona Brands

Barcelona Brands on innovatiivinen nuori yritys, joka panostaa näyttävän pakkauksen lisäksi erityisesti tuotteen laatuun. Heidän Hola! Cava -sarjansa on kypsynyt pullossa Reserva -luokitukseen vaadittavan minimimäärän, mutta sitä ei tarkoituksella mainita pakkauksessa, koska tuottaja haluaa ylittää kuluttajan odotuksen sisällön suhteen. Laadusta ja mausta ei koskaan tingitä.

Pullossa esiintyvä kukkakuvio on suoraan Barcelonan kaduilta. Kuvion nimi on Flor de Barcelona ja se levittäytyy kauniina laattoina ympäri Barcelonan katuja, ja on tärkeä osa modernin arkkitehtuurin historiaa.

Tuotteen hiilijalanjäljen voi selvittää helposti Raim500.com-sivustolla. Samoilta sivuilta näet myös kuinka tuotannon päästöt hyvitetään.

http://holacava.com/

Alko verkkokauppalinkki