Cowboyn kaviaari maissilastuilla

Cowboyn kaviaari on monikäyttöinen lisuke. Se sopii vaikkapa alkupalaksi maissilastujen kera, kuin myös erilaisten tex-mex henkisten ruokien kylkeen.

n. 4:lle

Kastike
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl limen mehua
1 tl sokeria
1/4 tl chilijauhetta
1/4 tl kuminaa, jauheena
1/2 tl suolaa tai maun mukaan

Kaviaari
200 g kirsikkatomaatteja, kuutioituna neljään osaan
240 g säilyke mustapapuja, valutettuja
200 g keitettyä maissia, jäähtyneenä
1/2 punasipuli, kuutioituna
1/2 oranssi paprika, kuutioituna
tuoretta korianteria silputtuna

Valmistus
1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen.
2. Sekoita kaviaarin ainekset yhteen.
3. Yhdistä kastike ja kaviaari ja nosta hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.

Tarjoa Cowboyn kaviaari maissilastujen kera.

Resepti:
Sari Spåra
www.sweetfoodomine.com