Sadonkorjuun gnocchipannu

Pasta ja pizza Salaatit ja kasvisruoka
Sadonkorjuun gnocchipannu

Gnocchipannu on helppo ja nopea resepti, joka valmistuu vartissa. Ohjeen kasviksia voi hyvin varioida saatavuuden ja sesongin mukaan.

Resepti kahdelle.

Tarvitset:

400 g gnoccheja (perunapasta, tuorehyllystä)
loraus oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
1 pienehkö kesäkurpitsa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
kourallinen kirsikkatomaatteja
250 g mozzarella -juustoa
kourallinen tuoretta basilikaa

Valmistusohje:

  1. Lisää gnocchit, oliiviöljy, hienonnetut sipulit sekä kesäkurpitsaviipaleet paistinpannulle. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella.
  2. Paahda seosta keskilämmöllä noin 5-7 minuutin ajan, tai kunnes gnocchit ovat väriltään kauniin kullanruskeita.
  3. Lisää lopuksi pannulle puolitetut kirsikkatomaatit, paloiksi revitty mozzarella-juusto sekä tuoreet basilikanlehdet.

Resepti ja kuva: Heidi Kjellman

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!