Kokonaisena paistettua riekkoa

Riistalinnut
Kokonaisena paistettua riekkoa -reseptin kuvituskuva, jossa linnun lihaa ja kasviksia.

Kokonaisena paistettua riekkoa, juureslinssipaistosta ja tummaa Lapponia Karpalo -kastiketta.

Riekot

1kpl/hlö Riekkoja
70 g/hlö Puy-linssejä
  Porkkanaa, selleriä ja palsternakkaa pieninä kuutioina
100 g Tuoreita kanttarelleja
12-15 kpl Karamellisoituja pikkusipuleita

Karpalokastike

5 Punasipulia
1 Porkkana
1 Palsternakka
0,5 Puolikas juuriselleri
1 Valkosipuli
2 Varsisellerin vartta
  Kaikki riekon rangat
1 plo Lapponia Polar Karpalolikööriä
4 – 6 l liha-/ lintulientä

Ohje

  1. Paahda kattilassa juurekset ja riekon rangat, lisää joukkoon Lapponia Polar Karpalolikööri, keitä kasaan ( n. puoleen).

  2. Lisää joukkoon lihaliemi ja keitä kastikkeen paksuus.

  3. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Tarkista maku ja viimeistele kastike muutamalla voin nokareella.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!