Mustaherukka-suklaakakku

Jälkiruoka Marjat ja hedelmät Suklaa
 Mustaherukka-suklaakakku -reseptin kuvituskuva, jossa kaulin ja leivontatarvikkeita.

Mustaherukka-suklaakakku on kostea kahvikakku, johon tulee suklaata ja mustaherukkaviiniä. Katso helppo ohje.

Suklaakakkuun tarvitset

100 g Voita
¾ dl Sokeria
2 Munaa
2 rkl Tummaa kaakaota
1 ¾ dl Vehnäjauhoja
1 tl Leivinjauhetta
100 g Tummaa suklaata
1 dl Mustaherukoita
1/2 dl Chymos Väkevä Mustaherukkaviini
2 dl Kuohukermaa (vaahdoksi)

Suklaakakun ohje

  1. Sulata suklaa vesihauteessa.

  2. Vaahdota voi ja sokeri ja vatkaa munat yksitellen joukkoon.

  3. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinan joukkoon.

  4. Lisää sulatettu suklaa, mustaherukat ja likööri taikinaan varovasti käännellen.

  5. Kaada 20 cm irtopohjavuokaan ja paista kakkua 200 °C noin 15 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä hieman kosteaksi.

  6. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!