Kylmäsavulohipizza grillistä

Grilliruoka Rasvainen kala Pasta ja pizza
Kylmäsavulohipizza grillissä -resepti

Pizzapohja 4 kpl:

Tarvitset:

8 g tuorehiivaa
375 g 00-jauhoja
1 tl suolaa
2,5 dl vettä
1 tl sokeria
1/4 dl oliiviöljyä

  1. Sekoita kaikki aineet yleiskoneen kulhossa ja vaivaa kymmenisen minuuttia.
  2. Kohota kylmässä yön yli tai lämpimässä tunti.
  3. Leikkaa taikinasta n. 100 g:n painoisia paloja ja kauli parin millin paksuisiksi pizzapohjiksi.

Tarvitset:

1 prk smetanaa
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunanmehua
100 g kylmäsavulohta
Tilliä
Kirsikkatomaatteja

  1. Grillaa pizzapohjia kunnes ne ovat kypsiä.
  2. Ota sivuun. Sekoita smetana, suola, mustapippuri ja sitruunamehu kastikkeeksi.
  3. Levitä kastiketta kypsän pizzapohjan päälle.
  4. Revi päälle kylmäsavulohisiivuja, nypi tilliä pizzan päälle ja halkaise muutama kirsikkatomaatti pizzan päälle.

Resepti ja kuva: Pasi Kuronen ja Sami Kuronen

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!