Hiillostettu lohitartar salaattipedillä

Rasvainen kala
Lohitartar ruoka-annos

Alex Nurmen reseptillä valmistuu lohitartar neljälle. Valmistusaika on noin yksi tunti.

200 g Merilohta
1 Punasipuli
10 Pientä kaprista
1 dl Tilliä hienonnettuna
  Mustapippuria
  Suolaa

Ohje

  1. Leikkaa lohi, punasipuli sekä kaprikset pienen pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne kulhossa keskenään.
  2. Lisää joukkoon hienonnettu tilli sekä mausteet ja sekoita tartar hyvin.
  3. Lusikoi täytettä metallimuottien sisään ja hiillosta pinnat kuumalla pannulla.
  4. Tartarin kuuluu jäädä keskeltä raa’aksi.
  5. Tarjoa lisäksi salaattia.

Reseptit: Alex Nurmi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!