Viinintekijän illallinen ravintola OOBUssa 14.3. klo 18
Tervetuloa tutustumaan Stoneleigh-viineihin ravintola OOBUun Turkuun 14.3. klo 18:00. Illallisen aikana maistellaan laaja valikoima Stoneleigh-viinejä upeiden makuparien kanssa. Ilta vietetään englanniksi ja Stoneleigh Vineyards -viineistä kertoo Federico Lleonart, joka toimii Pernod Ricard Winemakersin koulutustiimin brändilähettiläänä.
Federico Lleonart (Fed) on kokenut sommelier, mixologi, viinikonsultti ja kouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Alun perin Argentiinasta kotoisin oleva Lleonart työskenteli ravintola-alalla kymmenen vuoden ajan sommelierinä, viinikirjailijana ja kouluttajana, ja liittyttyään Pernod Ricard Winemakersiin vuonna 2010 hän on edustanut viinisalkkuamme ympäri maailmaa globaalina viinilähettiläänä.
MENU
APERITIIVI
Stoneleigh Rapaura Brut Cuvée Marlborough 2014
AMUSE-BOUCHE
Kampasimpukka
ALKURUOKA
Oobun ceviche, savumätiä, fenkolisalaattia ja wasabimajoneesia
Stoneleigh Wild Valley Sauvignon Blanc 2021
VÄLIKEITTO
Hummerikeitto
Stoneleigh Icon Chardonnay 2021
PÄÄRUOKA
Miedosti savustettua peuraa, tumma timjamikastike ja perunafondant
Stoneleigh Rapaura Pinot Noir 2020
VÄLIJUUSTO
Gruyère Réserve ja ananaschatney
Stoneleigh Wild Valley Wild Fermented Pinot Gris 2021
JÄLKIRUOKA
Pavlova
Stoneleigh Riesling 2020 Menu on laktoositon ja gluteeniton
Hinta 139 € / hlö sis. ruoat ja 6 viiniä
(Chaîne des Rôtisseurs jäsenkortilla 125 €)
Ravintola OOBU
Läntinen Rantakatu 9, 20100 Turku
Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa lippusi nopeasti.
Lisätietoa ja lippuvaraukset OOBUn verkkosivuilla tai puhelimitse: 020 128 0900
Stoneleigh Vineyards, Marlborough, Uusi-Seelanti
Stoneleigh Wines sijaitsee Uudessa-Seelannissa, Wairau Valleyssa, joka sijaitsee kuuluisan Marlborough'n viinialueen sydämessä. Stoneleigh'n viinitalon filosofiana on käsitellä viinejä mahdollisimman vähän, jotta säilytetään viinin alkuperäiset aromit joka ikisessä pullossa. Ainutlaatuinen kivikkoinen Rapauran viinialueen maaperä antaa viinitalon viineille raikkautta, tuoreutta ja eloisaa aromikkuutta.