Korealainen naudanlihavarras saa mahtavan makunsa itse tehdystä marinadista. Aterian täydentää ruokosokerilla maustettu grillattu ananas sekä helppo limellä maustettu kermaviilikastike. Herkkujen seuraan suosittelemme mutkatonta punaviiniä esimerkiksi Gato Negro Red Blend.
Tällä Pasi Kurosen ohjeella grillaat mehevät korealaiset naudanlihavartaat neljälle.
Näitä tarvitset naudanlihavartaisiin
500–600g | naudan ulkofileetä |
Marinadi: | |
1 dl | soijaa |
0,5 dl | seesamiöljyä |
2 rkl | ruokosokeria |
2 | valkosipulin kynttä murskattuna |
1/2 | chili viipaleina |
1 tl | riisiviinietikkaa |
1 tl | raastettua inkivääriä |
Grillattu ananas: | |
1/2 | pieni ananas |
2–3 rkl | ruokosokeria |
Kermaviilikastike: | |
2 dl | maustamatonta jugurttia tai kermaviiliä |
1 | limen raastettu kuori ja mehu |
2 tl |
sokeria |
1 tl | suolaa |
seesaminsiemeniä koristeluun |