Alex Nurmen grillattujen vartaiden ja pekoni-sipulipaistoksen resepti on neljälle.
400 g | Marmoroitunutta ulkofileetä |
100 g | Kirsikkatomaatteja |
100 g | Herkkusieniä |
2 | Punasipulia |
Pekoni-sipulipaistos | |
200 g | Uusia perunoita |
Pekonia | |
1 l | Siitakesieniä |
350 g | Muutama kevätsipulin varsi |
Ohje grillatuille vartaille
-
Leikkaa kaikki raaka-aineet varrastikkuihin sopiviksi paloiksi ja pujota ne vartaisiin.
-
Grillaa mehukkaan kypsiksi ja tarjoile peruna-pekonipaistoksen kan
Ohje pekoni-sipulipaistokselle
-
Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja laita ne kylmään pannuun.
-
Kuumenna pannua jolloin myös pekonin rasva alkaa sulamaan lihasta pois.
-
Leikkaa pestyt perunat ohuiksi viipaleiksi sienten kanssa ja lisää ne paistokseen.
-
Paista niin kauan kunnes kaikki raaka-aineet ovat rapean kypsiä ja mausta lopuksi mustapippurilla sekä suolalla ja ripottele pinnalle kevätsipulia.