Gato Negro 9 Lives Reserve Malbec

“Gato Negron Argentiinan-serkku”

Alkon makuluonnehdinta

Mehevä & hilloinen

Hinta Alkossa

11,19 €

Ruokasuositukset

Juustot
Nauta
Pasta
Porsas

Rypäle

Väri

Helakanpunainen

Tuoksu

Marjainen, mausteinen

Maku

Täyteläinen, tanniininen, herukkainen, tumman kirsikkainen, kypsän karpaloinen, kevyen tummasuklainen, hennon mustapippurinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Mendoza
Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
75
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
11-12 €
Litrahinta:
14,79 €
Alkon tuotekoodi:
914717
Sokeripitoisuus:
1,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Rypäleosuudet:
Malbec 100%

Gato Negro -perheen Argentiinan-serkku, Gato Negro 9 Lives Reserve Malbec tulee Andien toiselta puolelta, Argentiinan Mendozasta. Kuten muu 9 Lives Reserve -perhe, se valmistetaan Viña San Pedron viinitarhojen parhaista rypäleistä ja pakkaus toistaa Mustan Kissan tarinaa: etiketissä hehkuu mystinen Musta Kissa kaulassaan kultainen onnen amuletti numero 9.

Katso video: Gato Negro, tuo mielikuvitustamme kiehtova Musta Kissa ja sen varjo, ovat kulkeneet Viña San Pedron viinitarhoilla niin kauan kuin muistamme. Ensimmäinen viinintekijämme ripusti kissan kaulaan amuletin, kauniin kultaisen 9-riipuksen, tuomaan onnea. Amuletin numero 9 edustaa kissojen myyttistä yhdeksää elämää. Aina siitä lähtien, kun amuletti ripustettiin kissaystävämme kaulaan, on se tuonut onnea: jokainen Viña San Pedron vuosikerta ja jokainen viini on ollut aina edellistä elegantimpi. Ja Gato Negrosta on tullut luotettava ystävämme.

Alko verkkokauppalinkki