J. Meyer Pinot Noir Qualitätswein Pfalz

“Tyylikäs kevyt pinot noir”

Alkon makuluonnehdinta

Marjaisa & raikas

Hinta Alkossa

9,98 €

Ruokasuositukset

Pasta
Pizzat ja piirakat
Salaatit ja kasvisruoat
Nautiskeluviini

Rypäle

Väri

Vaalea rubiininpunainen

Tuoksu

Hedelmäinen, tumman marjainen, hieman mausteinen

Maku

Keskitäyteläinen, pehmeän tanniininen, mustaherukkainen, kirsikkainen, hedelmäinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Pfalz
Tuottaja: Laatuluokitus:
Qualitätswein Pfalz
Vuosikerta: Saatavuus:
Alkon tilausvalikoima, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
13,00 %
Hintaryhmä:
9-10 €
Litrahinta:
13,17 €
Alkon tuotekoodi:
939251
EAN:
4006975191350
Sokeripitoisuus:
5,80 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Tynnyri:
Tammitynnyri
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Rypäleosuudet:
100%

J. Meyer Pinot Noir Qualitätswein Pfalz - perinteinen saksalainen Pinot Noir

Perinteiseen tyyliin tuotettu Saksalainen Pinot Noir on aavistuksen vaaleampaa väriltään sekä kevyempi rakenteeltaan ja tanniinisuudeltaan, kuin lämpimssä ilmastossa kasvanut pinot noir.

Pinot Noir -rypäle on valkoviinirypäleiden RIesling: "kerma kakun päällä", useimpien viiniharrastajien suuri intohimo. J. Meyer Pinot Noiriin käytetyt rypäleet kasvavat kauniilla Pfalzin alueella, rypäleelle ihanteellisessa savimaaperässä. Vuoden 2017 satokausi oli hyvin haastava vaihtelevine sääolosuhteineen, ja sadonkorjuu tapahtui poikkeuksellisen varhaisessa vaiheessa. Sato tuotti niukasti hedelmää, mutta sitäkin intensiivisempiä ja hedelmäisempiä viinejä, joissa on upea rakenne. Osa viinistä kypsytettiin terästankeissa ja osa tammitynnyreissä.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini toimii hyvin yksinään, mutta myös pizzan, pastan ja tapasten kanssa hieman viilennettynä noin 16-18 asteiseksi.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Alko verkkokauppalinkki