Ruokasuositukset Rasvainen kala Kana, Kalkkuna Pasta ja pizza Pikkusuolaiset Salaatit ja kasvisruoka
Rypäle
Pinot Noir
Väri
Vaalea rubiininpunainen
Tuoksu
Hedelmäinen, tumman marjainen, hieman mausteinen
Maku
Keskitäyteläinen, pehmeän tanniininen, mustaherukkainen, tumman kirsikkainen, marjainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Pfalz
Tuottaja
J. Meyer
Vuosikerta
2018
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 13 %
Tynnyri
Tammitynnyri
Laatuluokitus
Qualitätswein Pfalz
Hintaryhmä
0
Litrahinta
13,45 €/l
EAN
4006975191350
SKU
607145
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Sokeripitoisuus 5,8 g/l
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

J. Meyer Pinot Noir Qualitätswein Pfalz - perinteinen saksalainen Pinot Noir

Perinteiseen tyyliin tuotettu Saksalainen Pinot Noir on aavistuksen vaaleampaa väriltään sekä kevyempi rakenteeltaan ja tanniinisuudeltaan, kuin lämpimssä ilmastossa kasvanut pinot noir. Pinot Noir -rypäle on valkoviinirypäleiden Riesling: "kerma kakun päällä", useimpien viiniharrastajien suuri intohimo. J. Meyer Pinot Noiriin käytetyt rypäleet kasvavat kauniilla Pfalzin alueella, rypäleelle ihanteellisessa savimaaperässä. 

Laatuviini voitti kultaa Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa lajikesarjassa Pinot Noir, hinta alle 13 euroa.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini toimii hyvin yksinään, mutta myös salaattien, kasvisruokien ja pikkusuolaisten kanssa hieman viilennettynä noin 16-18 asteiseksi. Erinomainen myös lohiruokien seuralaisena.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Yksi niistä on J. Meyerin viinitarha. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!