Valkia kuohuva glögi

Valkia Kuohuva Glögi

“Täydellinen pikkujouluihin ja joulunajan maljahetkiin”

Hinta Alkossa

11,99 €

Väri

Valkoherukkainen

Tuoksu

Valkoherukkainen, glögimausteinen

Maku

Valkoherukkainen, kevyen glögimausteinen, hennon kardemummainen, makea, raikas, keskihapokas

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Tuottaja: Pullokoko:
75
Alkoholia:
12,00 %
Hintaryhmä:
11-12 €
Litrahinta:
15,99 €
EAN:
6438324701411
Sokeripitoisuus:
55,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki

Hienostunut Valkia Kuohuva Glögi on täydellinen valinta pikkujouluihin sekä muihin loppuvuoden maljahetkiin. Se tarjoaa mukavaa vaihtelua lämpimille glögeille ja onkin parhaimmillaan hyvin viilennettynä alkumaljana kuohuviinilasista nautittuna. Pienet sormisyötävät sopivat mainiosti kumppaniksi.

Kotimainen Valkia kunnioittaa perinteitä ja suomalaista osaamista ajanmukaisella tavalla ja juhlistaa 100-vuotiasta Suomea glögimaustein viimeistellyllä kotimaisella kuohuvalla. Valkia Kuohuva Glögi sisältää kotimaisia valkoherukoita, jotka ovat viininvalmistuksessa ainutlaatuinen raaka-aine. Seurakseen valkoherukat ovat saaneet joulunajan rakastetuimmat mausteet, mm. kardemumman, neilikan ja kanelin. Valkia valmistetaan Turussa perinteisellä kuohuviininvalmistusmenetelmällä, jossa kuplat muodustuvat tuotteeseen toisen käymisen myötä. Turussa on valmistettu kuohuviiniä koko itsenäisen Suomen taipaleen ajan.

Löydät Valkia Kuohuva Glögin Alkon tilausvalikoimasta ja loihdit siitä helposti myös säväyttävän drinkin.

Kuohuva kulta

2 cl Lapponia Lakka
6 cl tuorepuristettu appelsiinimehu
6-8 cl Valkia Kuohuva Glögi

Mittaa korkeaan lasiin (highball) Lapponia Lakka ja appelsiinimehu. Täytä lasi jäillä ja kaada Valkia Kuohuva Glögi päälle. Sekoita kevyesti ja koristele appelsiinilla. Nauti juomasta ja ystäviesi hymyilevästä seurasta.