Podcast: Viinivieraissa Janni Hussi ja Zonin Prosecco

KUUNTELE JAKSO KLIKKAAMALLA YLLÄ OLEVAA NUOLTA TAI SUPLASSA

Viinivieraissa-podcast: Janni Hussi ja Zonin Prosecco

Janni Hussi on juuri palannut Italiasta viinimatkalta ja saapuu tuoreeltaan Viinivieraisiin keskustelemaan kuin salamana supersuosioon nousseesta italialaisesta kuohuviinistä Zonin Proseccosta, matkakokemuksia unohtamatta.

Tällä hetkellä joka kolmas Alkossa myyty kuohuviini on Proseccoa ja siitä on tullut jo lähes yhtä suosittu kuohuviini kuin perinteikkäästä espanjalaisesta Cavasta. Monipuolinen Zonin Prosecco soveltuu myös drinkkeihin. Mikähän mahtaa olla Janni Hussin suosikkitapa nauttia Zonin Proseccoa?

Keskustele Instagramissa @juomavinkki ja lue alta lisätietoa tästä trendiksi nousseesta Zonin Proseccosta sekä prosecco-cocktailreseptiikkaa kotibaariisi.

Tilaa Juomavinkin uutiskirje sivun alalaidasta ja saat säännöllisesti sähköpostiisi tietoa viineistä, ruuista ja cocktaileista.

Viinivieraissa on Juomavinkki.fi -sivuston podcast-sarja, jossa nimensä mukaisesti sekä keskustellaan viineistä että maistellaan viinejä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Nappaa Anni Hautalan vinkit juhlaviinien valintaan, ota oppia, miten Sami Kuronen saa arkiruokailustakin kaunista ja kuuntele, missä hetkissä JVG:n artistit valitsevat pullon Mumm-samppanjaa. Inspiroidu lisäksi tämän hetken kuumimpien viini- ja cocktailtrendien parissa ja valmista kotona Zonin Prosecco-cocktail Janni Hussin tyyliin.

Podcast-sarjan juontaa ruokatoimittaja ja viininystävä, Savusuolaa-blogin Janica Brander.