Radio- ja tv-juontaja Anni Hautala järjestää roseeteemaiset bileet

Radio- ja TV-juontaja Anni Hautala täyttää vuosia huhtikuun puolivälissä ja järjestää ystävilleen upeat synttäribileet. Teemaksi juhliin valikoitui trendikkäästi rosé. Juhlista ei tule puuttumaan pinkkiä eikä kimallusta.

Juhlansa Anni järjestää hyvien ystäviensä seurassa, nauttien muun muassa hyvästä ruuasta sekä tietysti teemaan kuuluvasti erinomaisista roseeviineistä. Yksi juhlien roseeviineistä, chileläinen Castillo de Molina Reserva Rosé onkin jo muodostunut Annin suosikiksi.

- Olen ylipäätänsä ihastunut roseisiin tässä muutaman viime vuoden aikana. Ehkä juuri siksi, kun ne ovat selkeästi nostaneet päätään. Pidän roseiden kauniista väreistä ja kesäisestä fiiliksestä, Anni kuvailee.

Juhlien järjestelyä ja juhlahumua pääset seuraamaan Juomavinkin nettisivuilla sekä Facebook- ja Instagram -tileillä. Seuraamalla hashtagejä #munrosee ja #munroseebileet pääset seuraamaan myös Annin tunnelmia juhlien suunnittelusta ja itse juhlista.

- Odotan juhlia niin kovin! Harvoin saa kauhean määrän kavereita samaan tilaan koko illan ajaksi, joten tätä yhdessäoloa odotan ihan hurjasti! Ja kauniinpaa en keksisi kuin roseeteema, se mahdollistaa ihanat koristelut ja muut yllätykset, Anni kertoo.

Järjestä ystävillesi roseeteemaiset juhlat

Juhlien jälkeen kerromme myös, miten itse voit järjestää rosee-teemaiset juhlat Annin tyyliin. Kannattaa siis seurata Juomavinkin Facebook ja Instagram -tilejä, niin saat pinkkejä ideoita myös omiin juhliisi kutsuista aina tarjoiluihin asti.

Anni Hautala syntymäpäivät

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi