Pernod Ricard Finland - Monipuolisen juomakulttuurin edistäjä

Pernod Ricard Finland - Monipuolisen juomakulttuurin edistäjä

Pernod Ricard Finland Oy on maailman toiseksi suurimman alkoholikonsernin, ranskalaisen Pernod Ricardin omistama tytäryhtiö ja Suomen alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija. Valmistamme, maahantuomme, markkinoimme, myymme ja jakelemme noin 400 kotimaista ja kansainvälistä alkoholituotetta. Meidät on palkittu neljästi suurimman asiakkaamme Alkon Parhaana toimittajana.

Suomessa tahdomme edistää monipuolista juomakulttuuria.

Monipuolinen juomakulttuuri pitää sisällään alkoholin kohtuukäytön ja korkeatasoiset tuotteet.

Visiomme on olla alamme arvostetuin toimija.

Arvostukseen vaikuttavat kaikki yrityksemme toiminnot ja meillä työskentelevät ihmiset. Arvostus syntyy eri asiakas- ja kohderyhmien tarpeiden ymmärtämisestä ja vastuullisesta yrityskulttuurista. Lue yrityksemme kotisivuilta toimintaamme ohjaavista arvoista ja katso, mitä olemme tehneet näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valikoimaamme kuuluvat kansainväliset huippubrändit ja laadukkaat kotimaiset tuotteet.

Yrityksemme tärkeimpiä tuotteita ovat konsernin omistamat tuotemerkit, kuten Absolut, Jameson, Martell, Mumm ja Jacob's Creek. Yhtä tärkeitä ovat pitkäaikaiset kumppanuutemme viinitoimittajiemme kanssa, joita mm. Moselland, Sogrape ja Valdespino. Turussa toimivassa tuotantolaitoksessamme valmistetaan ja pullotetaan maineikkaita kotimaisia alkoholituotteita, joihin kuuluvat mm. Lapponia-liköörit, Minttu sekä monenlaiset glögit sekä marja- ja hedelmäviinit.

Suomessa toimimme Turussa ja Helsingissä.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin keskustassa. Turussa on oma tuotantolaitoksemme sekä vuonna 2003 avattu logistiikkakeskuksemme. Teemme alkoholikauppaa Alkossa, horeca-sektorilla, viennissä ja sekä Duty Free että Travel Retail -myymälöissä. Suomessa liikevaihtomme on noin 50 miljoonaa euroa (2015) ja henkilöstömäärä lähes 150.

Emoyhtiömme on Pernod Ricard S.A.,

Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin alkoholiyhtiö, jolla on tuotantoa 70 maassa ja henkilökuntaa noin 18 000.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!