Uutuus-Royal esittelee: Rojaalinen Shottietiketti

Suomalaiseen shottikulttuuriin syntynyt Royal on edustanut pitkään kansallisherkkuamme salmiakkia. Tunnetuin tuotteista, Royal Salmiakki, onkin saanut seuraa niin vadelmaisesta, kermaisesta kuin omenaisestakin likööristä. Menestyksen siivittämänä kruunupää ottaa nyt askeleen salmiakkien tuolle puolen ja tuo Alkon valikoimaan piparminttuisen uutuuden, Royal Piparmintun.

Kokosimme kasvaneen tuoteperheen kunniaksi vakavamielisen etiketin Royal-shottien nauttimiseen.

Rojaalinen Shottietiketti

  1. Tämä vaatii ennakointia: Viilennä Royal, mutta älä ihmeessä pakkasessa, sillä se jäätyy.
  2. Varaudu tarjoamaan Royalia myös kaverille, sillä jaettu ilo on paras ilo. Kaverilla ei tarvitse olla parhaimmat jutut. Pääasia, että hän on todellinen, sillä Royal ei ole koskaan eikä missään tilanteessa yksinäisille mielille.
  3. Sitten varsinaiseen asiaan: asennon valitsemiseen. Se voi olla mukava tai isossa väkijoukossa hieman epämukava. Tärkeintä on, että Royalia pitelevällä kädellä on tilaa liikkua kriittinen matka.
  4. Ote on vapaa, mutta persoonallisuus on valttia. Rohkeimmat Royal-shottien nauttijat eivät käytä käsiä lainkaan. Elävät siis reunalla.
  5. Ennen kulautusta kuuluu asiaan nostaa Royal-shotit korkealle ilmaan. Shottien jälkeen ei sen sijaan kuulu iskeä laseja pöytään niin kuin shottien nauttiminen olisi ollut suurikin koettelemus.
  6. Paras jälkimaku tulee veikeästä tekohymystä. Aidot hymyt ja raikuvat naurut kuuluvat rituaalin ulkopuolelle.
  7. Ja mitä olisikaan shottirituaali ilman loppurituaalia: kuninkaallista Royal-vilkutusta!

Rojaalisia shottihetkiä!

Royal Piparminttu Snapsi
Hinta Alkossa: 7,18 € / 35 cl
Tuotenumero: 268274

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi