Sitruunainen peruna-broilerisalaatti on herkullinen arkiherkku. Hyödynnä tähän mahdollisesti edelliseltä aterialta ylijääneet keitetyt perunat. Älä säästele sitruunaa ja rosmariinia! Reseptistä tulee kaksi annosta.
Tarvitset näitä
4-5 kypsää perunaa
3 rkl rypsiöljyä tai avokadoöljyä
1-2 tl kuivattua rosmariinia
2 broilerinfileetä
Suolaa
Lime-pippuria myllystä
Yhden sitruunan puristettu mehu
Rosmariinia koristeluun
Ohje
-
Kuori keitetyt perunat ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi.
-
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kuivattua rosmariinia ja broilerinfileet. Paista molemmin puolin. Mausta suolalla ja lime-pippurilla.
-
Leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Yhdistä ainekset öljyineen ja purista joukkoon sitruunanmehua. Tarkista maku.
-
Vinkki! Lisämausta tarvittaessa pannulla öljyssä pyöräytetyllä rosmariinilla ja sitruunanmehulla.
-
Koristele annos tuoreella rosmariinilla.