Portviinillä saadaan juomasekoituksiin hienostunutta luonnetta ja syvyyttä. Portviini on myös mainio valinta jos haluat tuttuihin juomasekoituksiin jotain uutta twistiä tai muuten vain yllättää ystäväsi.
Ainesosat:
5 cl | Sandeman Porto Old Invalid Port |
2 cl | Sitruunamehu |
1,5 cl |
Sokeriliemi |
3 cl | Cloudy Omenamehu |
8-10 lehteä | tuoretta basilikaa |
Kananmunan valkuainen |
Valmistus:
- Mittaa kaikki raaka-aineet shakeriin tai hillopurkkiin. Lisää paljon jäitä ja sulje shakeri/hillopurkki kunnolla. Ravista juomaa voimakkaasti noin 20 sekuntia.
- Siivilöi juoma tiheän siivilän läpi cocktail-lasiin jotta pienet basilikan ja jäiden palaset saadaan eroteltua juomasta.
- Koristele basilikan lehdellä.