Resepti
Limone Sour

Sitruunan maku, samettinen rakenne ja täydellinen tasapaino makean ja happaman välillä - Lemon Sour on ajaton klassikko modernilla twistillä.
timer 2 minuuttia
grocery 4 ainesosat
person Keskitaso
Ainesosat
- 4 cl sitruuna-aromilla maustettu gini
- 2 cl sokerisiirappi
- 2 cl tuorepuristettu sitruunamehu
- 2 cl kananmunanvalkuainen

Menetelmä
Ainesosat
- 4 cl sitruuna-aromilla maustettu gini
- 2 cl sokerisiirappi
- 2 cl tuorepuristettu sitruunamehu
- 2 cl kananmunanvalkuainen
Vaihe 1
Lisää shakeriin kaikki ainekset.
Vaihe 2
Ravista ensin ilman jäitä noin 10 sekuntia, jotta kananmunanvalkuainen vaahtoutuu.
Vaihe 3
Lisää jäät ja ravista uudelleen, kunnes juoma on kylmä ja kuohkea.
Vaihe 4
Siivilöi on te rocks -lasiin, joka on täytetty jääpaloilla.
Vaihe 5
Koristele sitruunansiivulla.
Vaihe 1
Lisää shakeriin kaikki ainekset.
Vaihe 2
Ravista ensin ilman jäitä noin 10 sekuntia, jotta kananmunanvalkuainen vaahtoutuu.
Vaihe 3
Lisää jäät ja ravista uudelleen, kunnes juoma on kylmä ja kuohkea.
Vaihe 4
Siivilöi on te rocks -lasiin, joka on täytetty jääpaloilla.
Vaihe 5
Koristele sitruunansiivulla.
Limone Sour on yksi suosituimmista sitruunacocktaileista, joka hurmaa raikkaudellaan ja samettisella suutuntumallaan. Tässä ginipohjaisessa sour-tyylisessä drinkissä yhdistyvät sitruunan kirpeys, sokerisiirapin makeus ja kananmunanvalkuaisen luoma pehmeä vaahto – lopputuloksena on cocktail, joka sopii sekä alkudrinkiksi että kesäisiin hetkiin ystävien kanssa.
Täydellinen Limone Sour tehdään laadukkaalla, sitruunalla maustetulla ginillä, joka tuo juomaan kirkkaan sitruksisen sävyn ja raikkaan aromin. Tuorepuristettu sitruunamehu on avain siihen, että maku pysyy terävänä ja eloisana. Kananmunanvalkuainen ei ainoastaan luo kaunista vaahtoa, vaan pehmentää myös juoman rakennetta tehden siitä ylellisen samettisen.
Vinkki!
Parhaan sitruunacocktailin saat käyttämällä laadukasta, sitruunalla maustettua giniä ja tuoretta sitruunamehua. Sokerisiirapin määrää voi säädellä oman makunsa mukaan. Kananmunanvalkuainen vaatii ravistamisen kahdessa vaiheessa, jotta juomasta tulee täydellisen vaahtoinen. Tarjoile heti, jotta juoma säilyttää raikkaan maun ja kauniin rakenteen.