Resepti

Malibu Earl of Paradise

Malibu-Earl-of-Paradise

Malibu Earl of Paradise on värikäs ja raikas cocktail, joka yhdistää pehmeän Malibu-rommin, makean omenamehun ja kevyen jääteen virkistäväksi kesäjuomaksi. Tuore limemehu ja sokeriliemi täydentävät makumaailmaa, ja koristeina käytetyt vadelmat, sitruunakiekot ja mintunlehdet tekevät cocktailista houkuttelevan sekä silmälle että makunystyröille.

timer 6 minuuttia

grocery 9 ainesosat

person Aloittelija

Ainesosat

  • 3 osaa Malibu
  • 2 osaa Omenamehu
  • 4 osaa Jäätee
  • 1 osa Tuore limemehu
  • 1/2 osaa Sokerilientä
  • Vadelmia
  • Sitruunakiekkoja
  • Tuoreita mintun lehtiä
  • Jääpaloja
Malibu-Earl-of-Paradise
Menetelmä

Ainesosat

  • 3 osaa Malibu
  • 2 osaa Omenamehu
  • 4 osaa Jäätee
  • 1 osa Tuore limemehu
  • 1/2 osaa Sokerilientä
  • Vadelmia
  • Sitruunakiekkoja
  • Tuoreita mintun lehtiä
  • Jääpaloja

Vaihe 1

Sekoita vadelmat ja sokeriliemi kannussa.

Vaihe 2

Kaada sekaan Malibu, omenamehu, jäätee, tuorepuristettu limemehu sekä jääpalat.

Vaihe 3

Sekoita ja koristele mintunlehdillä, tuoreilla vadelmilla sekä sitruunakiekoilla.

Vaihe 1

Sekoita vadelmat ja sokeriliemi kannussa.

Vaihe 2

Kaada sekaan Malibu, omenamehu, jäätee, tuorepuristettu limemehu sekä jääpalat.

Vaihe 3

Sekoita ja koristele mintunlehdillä, tuoreilla vadelmilla sekä sitruunakiekoilla.

Malibu Earl of Paradise hyödyntää Malibu-rommin täyteläistä kookosmakua, joka tuo cocktailiin lämpöä ja eksoottista makeutta. Omenamehu ja jäätee antavat juomalle keveyttä ja raikkautta, ja limemehu tuo siihen sopivan piristyksen. Sokeriliemi tasapainottaa makuja ja sitoo ne yhteen, jolloin juomasta syntyy harmoninen kokonaisuus, joka on helposti lähestyttävä myös vähemmän alkoholisiin cocktaileihin tottuneille.

Juoma tarjoillaan kannusta tai suuressa lasissa runsaiden jääpalojen kanssa. Koristeet, kuten tuoreet vadelmat, sitruunakiekot ja mintunlehdet, lisäävät sekä visuaalista ilmettä että makua. Malibu Earl of Paradise sopii erinomaisesti kesäisiin juhliin, puutarhajuhliin tai brunssipöytiin, joissa halutaan raikas, mutta näyttävä cocktail.

Vinkki!

Käytä suuria jääpaloja, jotka sulavat hitaammin ja säilyttävät juoman viileänä pidempään. Voit kokeilla vaihtaa omenamehun osan esimerkiksi ananasmehuun tai greippimehuun, jolloin cocktail saa uuden, raikkaan vivahteen.