Resepti
Meksikolainen kahvi

Meksikolainen kahvi on täyteläinen ja lämmittävä juoma, joka yhdistää kahvin ja alkoholin vivahteet aidolla meksikolaisella twistillä.
grocery 4 ainesosat
person Aloittelija
Ainesosat
- 4 cl Kahlúa
- 4 cl Tequila
- 4 cl Kahvi
- 8 cl Kerma

Menetelmä
Ainesosat
- 4 cl Kahlúa
- 4 cl Tequila
- 4 cl Kahvi
- 8 cl Kerma
Vaihe 1
Lisää mukiin Kahlúa-kahvilikööri sekä tequila ja sekoita.
Vaihe 2
Lisää kuuma kahvi.
Vaihe 3
Lisää juoman pinnalle kerma.
Vaihe 1
Lisää mukiin Kahlúa-kahvilikööri sekä tequila ja sekoita.
Vaihe 2
Lisää kuuma kahvi.
Vaihe 3
Lisää juoman pinnalle kerma.
Historia
Tämä cocktail juontaa juurensa Meksikon monipuoliseen kahvikulttuuriin.
Millainen alkoholi?
Kahlúan makea kahvilikööri ja tequilan täyteläisyys muodostavat pehmeän ja lämpimän yhdistelmän. Valitse laadukas Kahlúa, jonka kahvinen maku korostaa juoman syvyyttä, ja yhdistä se reposado-tyyppiseen tequilaan, joka tuo mukaan vaniljaisia ja mausteisia sävyjä. Voit kokeilla myös añejo-tequilaa, jos haluat juomaan vahvemman ja tammisemman maun.
Millainen lasi?
Meksikolainen kahvi tarjoillaan yleensä lämpöä kestävistä laseista, kuten Irish coffee -lasista, joka korostaa juoman kerroksellista ulkonäköä ja pitää sen lämpimänä pidempään.
Vinkki!
Voit korvata kerman vaahdotetulla maidolla tai lisätä ripauksen kanelia tai muskottipähkinää juoman päälle, jolloin saat juomaan lisää mausteisuutta.