Resepti

Roseesangria

Roseesangria

Oletko kokeillut roseesangriaa? Perinteinen sangriahan valmistetaan punaviinistä, mutta myös roseeviinin hedelmäiset maut sopivat hyvin Sangriaan. Jos lisäät juomaan verigreipplikööriä, tulee juomasta syvemmän vaaleanpunainen. Punaisten hedelmien makua saa lisäämällä tuoreita mansikoita ja vadelmia.Teksti ja kuvat: Linda Mutalahti

grocery 7 ainesosat

person Aloittelija

Ainesosat

  • 1 pullo Viilennettyä roseeviiniä
  • 1 pullo Vadelma/ mansikan makuista vissyä
  • 1,2 dl Verigreippilikööriä
  • 1 kuppi Vadelmia
  • ½ kuppia Mansikoita, viipaloituna
  • 1 Sitruuna ohuiksi suikaleiksi leikattuna
  • *Pienemmälle määrälle erinomainen roseevaihtoehto: Mateus rosé 25cl
Roseesangria
Menetelmä

Ainesosat

  • 1 pullo Viilennettyä roseeviiniä
  • 1 pullo Vadelma/ mansikan makuista vissyä
  • 1,2 dl Verigreippilikööriä
  • 1 kuppi Vadelmia
  • ½ kuppia Mansikoita, viipaloituna
  • 1 Sitruuna ohuiksi suikaleiksi leikattuna
  • *Pienemmälle määrälle erinomainen roseevaihtoehto: Mateus rosé 25cl

Vaihe 1

Laita roseeviini, likööri, vadelmat, mansikat ja sitruunapalat kannuun ja sekoita tasaiseksi.

Vaihe 2

Jäähdytä noin 4 tuntia.

Vaihe 3

Jaa juoma 4–6 viinilasiin ja lisää hieman vissyä sekaan.

Vaihe 1

Laita roseeviini, likööri, vadelmat, mansikat ja sitruunapalat kannuun ja sekoita tasaiseksi.

Vaihe 2

Jäähdytä noin 4 tuntia.

Vaihe 3

Jaa juoma 4–6 viinilasiin ja lisää hieman vissyä sekaan.