Resepti

Sorbet Fizz

Sorbet Fizz

Sorbet Fizz on virkistävä ja kepeä cocktail, joka yhdistää roseeviinin raikkauden, sitrussorbetin pehmeyden ja greipin kirpeyden. Tämä trendikäs juoma toimii täydellisesti kesäpäivien jälkiruokana tai kevyenä aperitiivina.

timer 5 minuuttia

grocery 4 ainesosat

person Aloittelija

Ainesosat

  • 50 g sitrussorbettia (mielellään sokeritonta)
  • 5 cl + 5 cl roseeviini
  • 1 cl greippivodkaa (jos haluat miedomman cocktailin, voit käyttää greippimehua)
  • Koristeeksi vesimelonisiivu
Sorbet Fizz
Menetelmä

Ainesosat

  • 50 g sitrussorbettia (mielellään sokeritonta)
  • 5 cl + 5 cl roseeviini
  • 1 cl greippivodkaa (jos haluat miedomman cocktailin, voit käyttää greippimehua)
  • Koristeeksi vesimelonisiivu

Vaihe 1

Lisää sorbetti, 5 cl roseeviini ja 1 cl greippivodkaa blenderiin ja sekoita tasaiseksi.

Vaihe 2

Kaada lasiin 5 cl roseeviiniä ja kaada päälle sorbetti-viinisekoitus.

Vaihe 3

Koristele vesimelonisiivulla.

Vaihe 1

Lisää sorbetti, 5 cl roseeviini ja 1 cl greippivodkaa blenderiin ja sekoita tasaiseksi.

Vaihe 2

Kaada lasiin 5 cl roseeviiniä ja kaada päälle sorbetti-viinisekoitus.

Vaihe 3

Koristele vesimelonisiivulla.

Miksi roseeviini?

Roseeviini on täydellinen valinta silloin, kun haluat nauttia viinin raikkaudesta ja keveydestä ilman raskautta. Sen kaunis vaaleanpunainen sävy ja eloisa marjaisuus tekevät siitä yhtä aikaa rennon ja tyylikkään vaihtoehdon niin kesäpäiviin, illanistujaisiin kuin ruokapöytään. Tuoksusta löytyy usein vadelmaa, mansikkaa ja punaherukkaa, taustalla kevyttä sitruksisuutta tai kukkaisuutta. Maku on kuivahko ja raikas, marjaisa mutta helposti lähestyttävä. Viinissä on sopivasti hapokkuutta, mikä tekee siitä virkistävän ja monikäyttöisen – täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai osana raikkaita cocktaileja.

Viinin käyttö cocktaileissa
Koska viini ei ole liian voimakas tai makea, se toimii loistavasti myös juomasekoituksissa – kuten Sorbet Fizzissä, jossa sen rooli on tuoda rakennetta ja keveyttä ilman, että se vie huomiota sorbetin ja greippivodkan raikkaudelta.

Vinkki: Voit kokeilla drinkin pohjaksi myös muita sokerittomia sorbetteja, kuten vadelmaa tai mangoa – näin juoman luonne muuttuu täysin, mutta virkistävä jälkiruomaisuus säilyy.