Resepti
Sparkling Piña Colada

Sparkling Piña Colada on kupliva ja trooppinen versio klassisesta Piña Coladasta. Malibu-rommin kookoksinen makeus, raikas ananasmehu ja pehmeä kookoskerma kohtaavat kuohuviinin pirskahtelevan raikkauden. Tuloksena on juhlatunnelmaa huokuva juoma, joka tuo aurinkorantojen fiiliksen lasiin hetkessä.
timer 5 minuuttia
grocery 6 ainesosat
person Aloittelija
Ainesosat
- 5 cl Malibu Original
- 2 cl ananasmehu
- 2 cl kookoskerma
- 10 cl kuohuviini
- Ananasviipale
- Jäitä

Menetelmä
Ainesosat
- 5 cl Malibu Original
- 2 cl ananasmehu
- 2 cl kookoskerma
- 10 cl kuohuviini
- Ananasviipale
- Jäitä
Vaihe 1
Laita Malibu Original, ananasmehu ja kookoskerma shakeriin. Ravista.
Vaihe 2
Kaada juoma viinilasiin, lisää kuouviini ja sekoita.


Malibu
Vaihe 3
Koristele ananaslohkolla.
Vaihe 1
Laita Malibu Original, ananasmehu ja kookoskerma shakeriin. Ravista.
Vaihe 2
Kaada juoma viinilasiin, lisää kuouviini ja sekoita.
Vaihe 3
Koristele ananaslohkolla.


Malibu
Piña Colada on yksi tunnetuimmista trooppisista cocktaileista, jonka juuret ulottuvat Puerto Ricoon 1950-luvulle. Perinteinen resepti yhdistää rommin, kookoskermaa ja ananasmehua – luoden makean, pehmeän ja hedelmäisen elämyksen, joka on kuin nestemäinen lomamatka.
Sparkling Piña Colada tuo tähän klassikkoon uuden, kuplivan twistin. Malibu Original tarjoaa tuttua kookoksen ja rommin yhdistelmää, joka saa seurakseen ananasmehun hedelmäistä raikkautta ja kookoskerman samettista pehmeyttä. Juoman viimeistelee kuohuviini, joka keventää suutuntumaa ja tuo elegantin juhlavuutta.
Tämä versio sopii täydellisesti tilanteisiin, joissa halutaan yhdistää trooppinen makumaailma ja juhlien kupliva tunnelma – olipa kyseessä kesäjuhlat, brunssi tai vaikkapa talven keskelle kaivattu miniloma lasissa.
Vinkki!
Käytä mahdollisimman kylmää kuohuviiniä, jotta juoma pysyy raikkaana ja kuplat kestävät pidempään. Jos haluat makeamman lopputuloksen, valitse demi-sec-tyyppinen kuohuviini. Raikkaamman version saat käyttämällä brut-kuohuviiniä. Koristeeksi sopivat myös kookoshiutaleet tai pieni cocktailvarjo, jos haluat tuoda lisää trooppista tunnelmaa. Tarjoile viinilasista tai coupesta – muoto vaikuttaa sekä estetiikkaan että kuplien kestoon.