Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Ruotsi
Alue
Åhus
Saatavuus
Alko
Pullokoko 20 cl
Alkoholia 40 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkkityyppi
Kierrekorkki

ABSOLUT Citron

Absolut Citron tuo klassiseen Absolut-vodkaan raikkaan sitruunan ja limen vivahduksen. Absolut Citron valmistetaan käyttäen Absolutin korkealaatuista vodkaa pohjana, johon lisätään luonnollisia sitruunan ja limen makuja. Absolut Citronin makuprofiilia leimaavat sen eloisat ja virkistävät sitrushedelmäiset sävyt. Se tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän sitruunan kirpeyttä ja limen hienovaraista makeutta, luoden raikkaan ja virkistävän makuelämyksen.

Lisäätietoja tuotteesta täältä.

Absolut Vodka - Ensiluokkaisista raaka-aineista vastuullisesti

Absolut Vodka valmistetaan Åhusin kaupungissa Etelä-Ruotsissa ja on maailman myydyimpiä väkeviä alkoholibrändejä. Absolut Vodkan juuret ulottuvat aina vuoteen 1879 ja sen keksijä on Lars Olsson Smith.

Absolut Vodkan menestystarina on vailla vertaa. Koko maailmaa nerokkailla mainoksillaan kohahduttaneen tuotteen suosio perustuu ennen kaikkea korkeaan laatuun, jonka takaa One Source -periaate: Kaikki Absolut Vodka valmistetaan Åhusin kaupungissa yhdessä ja samassa tislaamossa, joka käyttää raaka-aineenaan Etelä-Ruotsalaista talvivehnää. Tämä syksyllä kylvettävä viljalaji on korkean tärkkelys- ja matalan proteiinipitoisuutensa ansiosta ihanteellinen vodkan ainesosa. Tuotteen toisena raaka-aineena on ensiluokkainen paikallinen lähdevesi. Toisin kuin monet muut vodkat, Absolut Vodka ei sisällä sokeria, eli se on täysin makeuttamaton.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!