Hinta Alkossa
26,88 €
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Ruotsi
Alue
Åhus
Tuottaja
The Absolut Company
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 70 cl
Alkoholi 9 g
Alkoholia 38 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
SKU
600076
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
261/63
Ainesosat
Water, Vodka (Grain Distillate), Natural Flavouring

ABSOLUT Passionfruit

Absolutin passionhedelmän makuinen uutuusmakuvodka, jonka maussa ja tuoksussa korostuu miellyttävä trooppinen hedelmäisyys ja tasapainoinen makeus. Auringossa kypsynyt passionhedelmä on selvästi tunnistettavissa, tarjoten eksoottisen ihanan lisän eri booleihin ja drinkkeihin. Tuotteessa on käytetty vain luontaisia aromeja ilman lisättyä sokeria. Lisätietoja tuotteesta täältä. 

Absolut Vodka - Ensiluokkaisista raaka-aineista vastuullisesti

Absolut Vodka valmistetaan Åhusin kaupungissa Etelä-Ruotsissa ja on maailman myydyimpiä väkeviä alkoholibrändejä. Absolut Vodkan juuret ulottuvat aina vuoteen 1879 ja sen keksijä on Lars Olsson Smith.

Absolut Vodkan menestystarina on vailla vertaa. Koko maailmaa nerokkailla mainoksillaan kohahduttaneen tuotteen suosio perustuu ennen kaikkea korkeaan laatuun, jonka takaa One Source -periaate: Kaikki Absolut Vodka valmistetaan Åhusin kaupungissa yhdessä ja samassa tislaamossa, joka käyttää raaka-aineenaan Etelä-Ruotsalaista talvivehnää. Tämä syksyllä kylvettävä viljalaji on korkean tärkkelys- ja matalan proteiinipitoisuutensa ansiosta ihanteellinen vodkan ainesosa. Tuotteen toisena raaka-aineena on ensiluokkainen paikallinen lähdevesi. Toisin kuin monet muut vodkat, Absolut Vodka ei sisällä sokeria, eli se on täysin makeuttamaton.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!