Ruokasuositukset Seurustelu
Väri
Kirkas
Tuoksu
Marjaisa, mausteinen
Maku
Kirpeähkö, makea, marjaisa, raikas, hedelmäinen
Alkoholisuus
Pehmeä
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Ruotsi
Alue
Åhus
Tuottaja
The Absolut Company
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 70 cl
Alkoholi 30 g
Alkoholi, annoskoko 9 g
Alkoholia 38 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Hintaryhmä
n. 26,99
SKU
602211
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Per annoskoko (100ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
261/63
870/210
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
0,00g
Hiilihydraatti
0,00g
0,00g
-josta sokereita
0,00g
0,00g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
Water; Vodka (Grain Distillate), Natural Flavouring

ABSOLUT Wild Berri

Absolutin uusin makuvodka, jonka maun keskiössä yhdistelmä villinä kasvavia marjoja. Absolut Wild Berri tuo korvaavan ja parannellun makumaailman Absolut Kurantille, sillä Wild Berrin makumaailma on monipuolisempi.

Wild Berrin maku on mielenkiintoinen ja kutsuva yhdistelmä suomalaisten rakastamaa pistävää kirpeyttä ja makeutta. Sen mielekäs tuoksu yhdistää vastapoimittuihin marjoihin ja monipuolinen makumaailma antaa mahdollisuuden useisiin erilaisiin drinkkisekoituksiin. Wild Berrissä on käytetty vain luontaisia aromeja ilman lisättyä sokeria. Lisätietoja tuotteesta täältä.

Absolut Vodka - Ensiluokkaisista raaka-aineista vastuullisesti

Absolut Vodka valmistetaan Åhusin kaupungissa Etelä-Ruotsissa ja on maailman myydyimpiä väkeviä alkoholibrändejä. Absolut Vodkan juuret ulottuvat aina vuoteen 1879 ja sen keksijä on Lars Olsson Smith.

Absolut Vodkan menestystarina on vailla vertaa. Koko maailmaa nerokkailla mainoksillaan kohahduttaneen tuotteen suosio perustuu ennen kaikkea korkeaan laatuun, jonka takaa One Source -periaate: Kaikki Absolut Vodka valmistetaan Åhusin kaupungissa yhdessä ja samassa tislaamossa, joka käyttää raaka-aineenaan Etelä-Ruotsalaista talvivenhää. Tämä syksyllä kylvettävä viljalaji on korkean tärkkelys- ja matalan proteiinipitoisuutensa ansiosta ihanteellinen vodkan ainesosa. Tuotteen toisena raaka-aineena on ensiluokkainen paikallinen lähdevesi. Toisin kuin monet muut vodkat, Absolut Vodka ei sisällä sokeria, eli se on täysin makeuttamaton.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!