Tyylikäs samppanja juhliin - Perrier-Jouët Grand Brut

Elegantti, sitruksisen raikas ja hienostuneen paahteinen Perrier-Jouët Grand Brut sopii juhlaan kuin juhlaan. Tyylikäs samppanja on ruokahalua herättelevä aperitiivi, mutta myös juhlava ruokajuoma vaikka läpi aterian.

Perrier-Jouët Grand Brut - elegantti alkumalja tai ruokajuoma läpi aterian

Perrier-Jouët Grand Brut on ihanteellisen kevyt ja elegantti alkumalja juhliin. Kevyen paahteisuuden vuoksi samppanja sopii maisteltavaksi myös alkupalojen, esimerkiksi savukalan tai raikkaiden äyriäisruokien seurassa. Kansainvälisesti arvostettu ja tunnettu Perrier-Jouët Grand Brut on onnistunut hurmaamaan vaativimmatkin samppanjan ystävät, sen kevyeen eleganssiin on vaikea olla ihastumatta.

Perrier-Jouët Grand Brut
Hinta Alkossa: 49,99 € / 75 cl

Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, valkoherukkainen, kevyen yrttinen, hennon paahteinen.

Perinteikäs samppanjatalo Épernaysta

Perrier-Jouët samppanjatalo syntyi vuonna 1811 Champagnen maakunnan sydämessä, Épernayssa. Tilan Pierre-Nicolas Perrier ja hänen vaimonsa Adèle Jouëtin loivat uuden samppanjan, jonka keveys ja raikkaus hurmasivat nopeasti lukuisat samppanjan ystävät. Legenda jopa kertoo, että ranskalainen näyttelijätär Sarah Bernhard kylpi Perrier-Jouëtin kellareissa syntyneessä samppanjassa.

Tänä päivänä Perrier-Jouët samppanjoiden valmistuksesta vastaa talon kahdeksas kellarimestari Séverine Frerson. Hänen vastuullaan on vuosittain sekoittaa harmoninen Perrier-Jouët Grand Brut yli 300 viinistä, jotka ovat syntyneet Champagnen maakunnan parhailla viinitarhoilla. Madame Frersonin käsissä syntyy samppanja, joka on valmistettu perinteitä noudattaen Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay -lajikkeista.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi