Rypäle
Primitivo
Väri
Rubiininpunainen
Tuoksu
Punamarjainen, lakritsinen
Maku
Keskitäyteläinen, pehmeä, punamarjainen, aromikas, lakritsinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Italia
Alue
Puglia, Salento
Tuottaja
Premium Wine Selection
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 14 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
I.G.T
SKU
606238
Sokeripitoisuus 10 g/l
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
Rypäleosuudet
Primitivo

Capirussu Salento Primitivo Santa Barbara on Italialainen punvaiini, jonka herkullinen maku mukailee aromeiltaan tuoksua. 

Sato korjattiin syyskuun ensimmäisellä viikolla.Kuorikäyminen tapahtui terästankeissa tarkoin kontrolloidussa lämpötilassa, ja malolaktisen käymisen jälkeen viini pullotettiin.

Premium Wine Selection

Premium Wine Selectionin omistaja, Silvano Piacentini, on Veronan ensimmäinen sommelier ja Vinitaly -messutapahtuman perustaja. Vuonna 2000 hän perusti poikiensa Luigin ja Luisan kanssa vientiin, tuontiin, tuotantoon ja jakeluun keskittyvän Premium Wine Selection -yrityksen.

Silvano ja Luigi Piacentini sekä enologit Armando Vasco ja Giorgio Barbero yhdessä valitsevat ja kehittävät viinejä Italian eri viinialueilta. Tavoitteena on tarjota laadukkaita ja arvostettuja viinejä kilpailukykyiseen hintaan. Nämä herrat tekevät yhteistyötä viininvalmistuksen eri vaiheisiin erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa ja seuraavat prosessia aina viljelystä, rypäleen valinnasta ja sadonkorjuusta viinin varastointiin ja pullotukseen. Huolellinen laadunvalvonta takaa viinin erinomaisen maun ja laadun. Näin teknologia yhdistyy sukupolvien kokemukseen viininvalmistuksessa.

Alkuperä

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!