G.H. MUMM Cordon Rouge Brut 150 cl

“Maailman parasta jättipullossa.”

Hinta Alkossa

99,99 €

Rypäle

Väri

Vaalean oljenkeltainen.

Tuoksu

Kevyesti sitruksen säväyttämää hedelmäisyyttä.

Maku

Täyteläinen, pehmeähappoinen, tasapainoinen ja pitkä jälkimaku. Sitruksinen, kevyen briossinen ja hennon mineraalinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
AC Champagne
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alkon tilausvalikoima, Ravintolat
Pullokoko:
150
Alkoholia:
12,00 %
Hintaryhmä:
n. 99 €
Litrahinta:
66,66 €
Alkon tuotekoodi:
903898
EAN:
3043700103807
Sokeripitoisuus:
8,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
1 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva
Rypäleosuudet:
45 % Pinot Noir, 25 % Pinot Meunier, 30 % Chardonnay

Asiantuntijan arvio

Palkinnot

Parhaat samppanjat ansaitsevat kultaa

MUMM-samppanjatalon tunnetuin samppanja on kautta aikojen ollut G.H. MUMM Cordon Rouge Brut, jossa maistuu pitkä kypsytysprosessi ja Champagnen alueen mineraalisen maaperän vaikutus. Pinot Noir -rypäleen tuoma täyteläisyys ja Chardonnay-rypäleen elegantti raikkaus yhdessä tekevät juomasta monipuolisen samppanjan.
G.H. Mumm Cordon Rouge -samppanjan magnumpullokoko voitti kultamitalin Champagne & Sparkling Wine World Championship 2016 -kilpailussa,
jonka yhtenä tuomarina toimi Essi Avellan, MV. Tämä 1,5 litran pullokoko on tunnetusti ihanteellinen samppanjalle, sillä se mahdollistaa samppanjan
pidemmän käymisen pullossa. G.H. Mumm Cordon Rouge magnumpullo on pakattu näyttävään puulaatikkoon.
G.H. MUMM Cordon Rouge Brut on vuosikerraton samppanja, joka on sekoitus 77 eri viinistä laadukkailta tarhoilta, joista 7 on Grand Cru -luokiteltuja tarhoja. Mumm Cordon Rouge -samppanjan matala sokeripitoisuus sekä MUMM-viinitalon tyyli luovat tasapainon samppanjan raikkauden ja täyteläisyyden välillä. Tämä syntyy yhdistämällä Grand Cru-tilojen Pinot Noirin tuoma täyteläisyys, Chardonnayn raikkaus ja mineraalisuus sekä lisäämällä Pinot Meunier-viiniä tasapainottavana tekijänä.
Tunnet sen punaisesta poikkiraidasta
Punainen poikkiraita on Mumm-samppanjoiden tunnusmerkki. Se on Ranskan kunnialegioonan nauha ja ilmestyi G.H. MUMM Cordon Rouge Brut -pulloon vuonna 1875 ensin nauhana ja myöhemmin punaisena poikkiraitana. Nauha kuvaa viinitalon henkeä, joka heidastaa intohimoa panostaa asiantuntemukseen ja laatuun. Punanauhainen samppanja näkyi pitkään myös Formula 1 -kilpailujen virallisena voittojuomana palkintokorokkeella.
Mumm Cordon Rouge sopii täyteläisyytensä vuoksi hyvin aterioille, kuten kala- ja äyriäisruoat sekä linturuoat. Se on luonnollisesti myös hieno maljajuoma suuriin juhliin. Alkon tilausvalikoimassa on saatavana myös 75 cl:n sekä 37,5 cl:n pullokoot.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös