Huippu samppanja - Perrier Jouët Cuvée Belle Epoque 2004

Perrier-Jouët Cuvée Belle Epoque 2011

“Rajoitettu saatavuus.”

Hinta Alkossa

139,00 €

Rypäle

Väri

Vaaleankeltainen, jossa hieman vihertävyyttä.

Tuoksu

Runsas, sitruunaa, persikkaa, päärynää sekä greippiä, aavistus pähkinää ja marsipaania.

Maku

Keskitäyteläinen, harmoninen, kehittynyt, suutuntumalta pehmeä, intensiteetiltään syvä. Hedelmäinen ja pehmeän mineraalinen. Pehmeät, silkkiset kuplat. Monivivahteinen ja poikkeuksellisen pitkä jälkimaku.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
AC Champagne
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alkon tilausvalikoima, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
12,50 %
Hintaryhmä:
n. 139 €
Litrahinta:
185,20 €
Alkon tuotekoodi:
925877
Sokeripitoisuus:
9,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva
Rypäleosuudet:
50 % Chardonnay, 45 % Pinot Noir, 5 % Pinot Meunier

Huippusamppanja design-pullossa

Perrier-Jouetin synty ulottuu vuoteen 1811, jolloin korkintekijä Pierre-Nicolas-Marie Perrier nai Adèle Jouerin. 1900-luvun alkuun mennessä talo oli investoinut lukuisiin tarhoihin ja vienti kasvoi Englantiin. Perrier Jouët -samppanjan laadun ja persoonallisuuden takana on runsas Chardonnayn käyttö, joka antaa viinille eleganttisuutta, keveyttä ja raikkautta sekä laadukkaat Cramantin Grand Cru- tarhat. Erityisesti Perrier Jouet Belle Epoque kuvaaa samppanjatalon eleganttia tyyliä, josta vastaa talon pitkäaikainen kellarimestari Hervé Deschamps. Samppanjaa on kypsytetty 6 vuotta kellareissa, ja siihen lisätyn sokerin (dosage) määrä on vain 9 grammaa. Se mahdollistaa viinin luonnollisten aromien esilletulon.

Samppanja kuuluu Alkon tilausvalikoimaan ja se myydään lahjapakkauksessa, jonka sisällä on kuuluisa kukkapullo. Pullo syntyi vuonna 1902, kun Art-Nouveau lasimestari Emilie Gallén suunnitteli kauniit emaloidut anemonet. Malli oli unohduksissa talon kätköissä 1960-luvun lopulle asti, jolloin se tuotiin uudestaan markkinoille Belle Epoque-samppanjan lanseerauksen yhteydessä.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös