Rypäle
Sangiovese
Väri
Rubiininpunainen
Tuoksu
Kirsikkainen, tummamarjainen ja vaniljainen
Maku
Täyteläinen, punamarjainen, luumuinen, vaniljainen, paahteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Italia
Alue
Toscana
Tuottaja
Premium Wine Selection
Saatavuus
Ravintolat
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 13,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
SKU
606239
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Sokeripitoisuus 10 g/l
Täyteläisyysaste
Täyteläinen

Il Fortino Sangiovese

Il Fortino Sangiovese on tasapainoinen ja täyteläinen punaviini Italian Toscanasta. 

Rypäleet puristettiin hellävaraisesti sadonkorjuun jälkeen, jota seurasi kuorikäyminen lämpökontrolloiduissa terästankeissa. Kuorikäymisen ja malolaktisen käymisen jälkeen osa viinistä kypsyi vanhoissa tammitynnyreissä ja osa terästankissa noin 12 kuukauden ajan.

Premium Wine Selection

Premium Wine Selectionin omistaja, Silvano Piacentini, on Veronan ensimmäinen sommelier ja Vinitaly -messutapahtuman perustaja. Vuonna 2000 hän perusti poikiensa Luigin ja Luisan kanssa vientiin, tuontiin, tuotantoon ja jakeluun keskittyvän Premium Wine Selection -yrityksen.

Silvano ja Luigi Piacentini sekä enologit Armando Vasco ja Giorgio Barbero yhdessä valitsevat ja kehittävät viinejä Italian eri viinialueilta. Tavoitteena on tarjota laadukkaita ja arvostettuja viinejä kilpailukykyiseen hintaan. Nämä herrat tekevät yhteistyötä viininvalmistuksen eri vaiheisiin erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa ja seuraavat prosessia aina viljelystä, rypäleen valinnasta ja sadonkorjuusta viinin varastointiin ja pullotukseen. Huolellinen laadunvalvonta takaa viinin erinomaisen maun ja laadun. Näin teknologia yhdistyy sukupolvien kokemukseen viininvalmistuksessa.

Alkuperä

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!