Kuohuviini pikkolopullossa - Jacob's Creek Chardonnay Pinot Noir Brut

Jacob's Creek Chardonnay Pinot Noir Brut 20 cl

Ravintolat
“Hyvä kuohuviini piknikille”

Väri

Vaalea oljenkeltainen.

Tuoksu

Puhdas, sitrus- ja cashew-pähkinän aromeja.

Maku

Kuiva, keskihapokas, pirteän hedelmäinen, kypsän sitruksinen, hennon mausteinen, tasapainoinen.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
South Eastern Australia
Tuottaja: Saatavuus:
Ravintolat
Pullokoko:
20
Alkoholia:
12,00 %
EAN:
9300727330116
Sokeripitoisuus:
12,00 g/l
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Makeusaste:
Kuiva, erittäin kuiva
Rypäleosuudet:
60/40

Viinistä

Jacob's Creek Chardonnay Pinot Noir Brut on Australian myydyin yksittäinen pullotettu viini. Se on raikas, tyylikäs ja monipuolinen. Suuntuntuma on miellyttävän pehmeähappoinen ja maukas. Kuohuviinin jälkimaussa erottuvat myös Pinot Noirille tyypilliset leipäaromit. Kuplat ovat pieniä, runsaita ja kestäviä. Jacob's Creek Chardonnay Pinot Noir Brut on suosittu kuohuviini myös Euroopassa ja mm. Englannin johtava kuohuviini.

Tämä kuohuviini on valmistettu useiden vuosikertojen sekoituksena, ja viinirypäleet on kerätty Buckland Valleyn, Cowran ja Adelaide kukkuloiden kasvualueilta. Rypäleiden kerääminen tapahtuu yöllä, kun rypäleet ovat viileitä. Tämän jälkeen mehun annetaan olla kuorimassan kanssa vain hyvin vähän aikaa, jotta valmiiseen viiniin saadaan tyylikkäitä ja herkkiä hedelmäaromeja. Eri rypälelajikkeiden mehut käytetään erikseen, jonka jälkeen viinit sekoitetaan ja toinen alkoholikäyminen tapahtuu pullossa (kuohuviinikäyminen). Sakanpoistoa varten viini siirretään tankkeihin, jonka jälkeen se pullotetaan.

Jacob´s Creek Chardonnay Pinot Noir Brut -kuohuviini on saatavana Alkon valikoimasta myös 75 cl:n pullossa.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Suosittelemme tätä viiniä juhlahetkien juomaksi aperitiivina, maljajuomana tai kala- ja äyriäisruokien kanssa. Sopii hyvin myös blinien ja mädin kumppaniksi.

Viini on parhaimmillan viilennettynä 8-10 asteiseksi.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Suosittelemme myös