Jacob's Creek Organic Shiraz Cabernet 18,7 cl

Ravintolat
“Luomua liharuokien seuraksi”

Ruokasuositukset

Grilliruoka
Juustot
Nauta
Pasta
Porsas

Rypäle

Väri

Karmiininpunainen

Tuoksu

Nuorekkaan tummasävytteinen, marjainen, herukkainen, karpaloinen ja kypsän puolukkainen, hennon yrttinen

Maku

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karpaloinen, tumman kirsikkainen, herukkainen, kevyen vaniljainen, mausteinen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
South Eastern Australia
Tuottaja: Saatavuus:
Ravintolat
Pullokoko:
18,7
Alkoholia:
13,60 %
EAN:
9300727017888
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Luomu:
Kyllä
Rypäleosuudet:
Shiraz 58%, Cabernet Sauvignon 42%

Asiantuntijan arvio

Viinilehti 2020: 3 tähteä, laadukas ja hyvin tehty viini.

Viininviljely ja valmistus

Viinin molemmille rypälelajikkeille optimodaan paras mahdollinen kypsyysaste, sokeri- ja hapokkuustasapaino sekä sadonkorjuuaika. Rypäleet murskataan ja kuorikäyminen tapahtuu noin 10 päivän aikana. Viiini on luomumenetelmin viljellyistä rypäleistä valmistettu.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin grillatulle lihalle, porsaalle, pihvin kanssa ja tomaattipohjaisille pastaruoille. Lisäksi se toimii mukavasti kovien juustojen, kuten Pecorinon ja Parmesanin kera.

Viini on valmis nautittavaksi ja parhaimmillaan tarjoiltuna 18-20 asteisena.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Suosittelemme myös