Ruokasuositukset Grilliruoka Nauta Pasta ja pizza Porsas
Rypäle
Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Väri
Karmiininpunainen
Tuoksu
Nuorekkaan tummasävytteinen, marjainen, herukkainen, karpaloinen ja kypsän puolukkainen, hennon yrttinen
Maku
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karpaloinen, tumman kirsikkainen, herukkainen, kevyen vaniljainen, mausteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Australia
Tuottaja
Jacob´s Creek Wines
Saatavuus
Ravintolat Tukku
Pullokoko 18,7 cl
Alkoholia 13,6 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Vihreät & eettiset ominaisuudet
Luomu
EAN
9300727017888
SKU
606122
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen

Viininviljely ja valmistus

Viinin molemmille rypälelajikkeille optimodaan paras mahdollinen kypsyysaste, sokeri- ja hapokkuustasapaino sekä sadonkorjuuaika. Rypäleet murskataan ja kuorikäyminen tapahtuu noin 10 päivän aikana. Viiini on luomumenetelmin viljellyistä rypäleistä valmistettu.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin grillatulle lihalle, porsaalle, pihvin kanssa ja tomaattipohjaisille pastaruoille. Lisäksi se toimii mukavasti kovien juustojen, kuten Pecorinon ja Parmesanin kera.

Viini on valmis nautittavaksi ja parhaimmillaan tarjoiltuna 18-20 asteisena.

Jacob's Creek

Jacob's Creek on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan.

Viinitalon omistama Pernod Ricard Winemakers on Australian ensimmäinen suuri viinitalo, joka käyttää 100 % uusiutuvaa energiaa. Jacob's Creekin tuottamiseen käytettävä energia on peräisin auringosta ja tuulesta.

www.jacobscreek.com

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!