Hinta Alkossa
20,79 €
Ruokasuositukset Nautiskelujuoma Pikkusuolaiset Seurustelu Suklaa
Väri
Kullankeltainen.
Tuoksu
Kukkea, viljainen ja paahteinen.
Maku
Keskitäyteläinen, erittäin pehmeä, hedelmäinen ja vaniljainen.
Alkoholisuus
Lämmin
Savuisuusaste
Ei savuinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Irlanti
Tuottaja
John Jameson & Son
Saatavuus
Alko
Pullokoko 35 cl
Alkoholi 0 g
Alkoholi, annoskoko 0 g
Alkoholia 40 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Tynnyri
Eurooppalainen ja amerikkalainen tammitynnyri
Litrahinta
53,40 €/l
Alkon tuotekoodi
001576
EAN
5011007003654
SKU
602030
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
0
0
Rasva
0,00g
0,00g
-josta tyydyttynyttä
0,00g
Hiilihydraatti
0,00g
0,00g
-josta sokereita
0,00g
0,00g
Proteiini
0,00g
0,00g
Suola
0,000g
0,000g
Ainesosat
Irlantilainen viski (vilja- ja mallas tisleitä) vesi. Irish Whiskey (cereal and malt distillates), water. ,

Jameson Irish Whiskey - maailman ja Suomen myydyin irlantilainen viski

Jameson Irish Whiskey valmistetaan parhaista raaka-aineista ja tislataan kolmeen kertaan. Maailman myydyin irlantilainen viski. Irlantilaiset viskit sopivat sellaisenaan ja drinkkeihin. Alkuperäisen Irish Coffeen aineosa.

Valmistus

Jameson on sekoitus kevyitä ja keskitäyteläisiä tisleitä, jotka tislataan Midletonin tislaamossa, Etelä-Irlannissa. Jameson viski valmistetaan vain parhaista raaka-aineista. Irlantilaiseen tyyliin viski tislataan kolmeen kertaan, jotta siihen saataisiin kevyt ja pehmeä maku. Lisäksi savumallastuksen puuttuminen irlantilaisen viskin valmistuksesta vahvistaa viskin keveyttä ja ainutlaatuisen pitkää makua. Lopputuloksena on maailman myydyin irlantilainen viski, joka on yhdistelmä entisajan perinteitä ja nykypäivän ammattitaitoa. Tänä päivänä Jameson on myös Suomen myydyin kansainvälinen viskimerkki. Se onkin laatunsa, makunsa ja erityisesti pehmeytensä ansiosta monien kuluttajien mielestä todellinen The Spirit of Ireland - Irlannin henki. Lue lisää Jamesonin valmistuksesta ja tuotteista täältä.

Tarina viskin takana

Jamesonin historia on pitkä, sillä sitä alettiin valmistaa jo kaksi vuosisataa sitten. Jamesonin "isä", John Jameson perusti tislaamon Dubliniin vuonna 1780 ja loi tavan valmistaa irlantilaista viskiä, joka on käytössä yhä tänäkin päivänä! Raaka-aineissa hyödynnetään paljon paikallisia raaka-aineita: esimerkiksi ohra on irlantilaista ja viskiin käytetty vesi saadaan tislaamon ohessa virtaavasta Dungourney-joesta.

Juoman tarjoilu ja käyttö

Irlantilaiset viskit sopivat juotavaksi sellaisenaan, drinkkisekoituksissa tai raikkaalla vedellä hieman laimennettuna, jolloin viskin aromit tulevat esiin kaikkein parhaiten.

Tuottaja - Irish Distillers

Jamesonia valmistetaan alkuperäisellä valmistustavalla Midletonin tislaamossa Irlannissa. Tuottajan toimii Irish Distillers Pernod Ricard, joka on Irlannin johtava väkevien juomien, viinien sekä tietysti irlantilaisten viskien tuottaja. Lue lisää tislaamosta täältä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!