Maailmalla eniten myydyin kahvilikööri - Kahúa

Kahlúa

“Rentoihin hetkiin. Myös drinkkeihin.”

Hinta Alkossa

18,98 €

Väri

Tumma kahvinruskea.

Tuoksu

Makean toffeinen, romminen, vaniljainen, tumman suklainen, paahteinen.

Maku

Täyteläisen karamellinen, romminen, vaniljainen, kahviarominen, kevyen suklainen, lämpimän mausteinen jälkimaku.

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Veracruz
Tuottaja: Saatavuus:
Alko, Ravintolat
Pullokoko:
50
Alkoholia:
20,00 %
Hintaryhmä:
18-19 €
Litrahinta:
37,76 €
Alkon tuotekoodi:
222866
EAN:
7610594482880
Sokeripitoisuus:
390,00 g/l
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl

Kahlúa on maailman suosituin kahvilikööri

Kahlúan mystisen maailman keskipisteenä on meksikolainen Meridan kaupunki. Sen uskotaan olleen Amerikan mantereen vanhin jatkuvasti asutettu kaupunki ja Meridan toimii edelleen tänä päivänä Jukatanin niemimaan kulttuurin keskuksena. Juuri tässä kukoistavassa kaupungissa kemisti Montalvo Lara kehitti Kahlúan reseptin. Myös Kahlúan valmistuksessa käytettävät erityisen korkealaatuiset Arabica-kahvipavut tulevat tältä alueelta, Veracruzin vuoristosta.

Tänä päivänä Kahlúa on maailman myydyin kahvilikööri ja maailman viidenneksi suurin liköörituotemerkki. Sen nimi tulee arabiankielen slangisanasta ”Kahwa”, joka tarkoittaa kahvia. Jotkut uskovat Kahlúan menestyksen johtuvan sen voimakkaan selväpiirteisestä makuprofiilista. Jotkut taas ovat sitä mieltä, että Kahlúan mystisen alkuperän taustalla oleva rikas kulttuuri tekee tuotteesta ainutlaatuisen.

Kahlúa syntyy huolella valmistettavasta kahvin, kinuskin, vaniljan ja rommin sekoituksesta. Sen valmistukseen kelpuutetaan ainoastaan hienoimmat Arabica-kahvipavut Veracruz-vuoriston alueelta. Vastapaahdettu kahvi sekoitetaan muiden raaka-aineiden kanssa ja lopulta tuloksena on pehmeä ja tasapainoinen maku, josta Kahlúa on maailmanlaajuisesti tunnettu.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös