Kenwood Zinfandel punaviini
San Joaquin County, Sonoma County, Yhdysvallat

Kenwood Zinfandel

Lisää suosikkeihin

Ruokasuositukset Grilliruoka Nauta Nautiskelujuoma Pasta ja pizza
Rypäle
Zinfandel
Väri
Tumma rubiininpunainen
Tuoksu
Mausteinen, mustikkaa, kirsikkaa, kanelia, kuivattuja yrttejä, hentoa savuisuutta
Maku
Keskitäyteläinen, pehmeä, mausteinen, mustikkapiirakkaa, mustaherukoita, luumuhilloa, kirsikkapraliinia, kuivattuja yrttejä
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Yhdysvallat
Alue
San Joaquin County, Sonoma County
Tuottaja
Kenwood Vineyards
Saatavuus
Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 15 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Hintaryhmä
18
EAN
10 986 000 048
SKU
606212
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Sokeripitoisuus 1 g/l
Täyteläisyysaste
Keskitäyteläinen
Rypäleosuudet
Zinfandel 100 %

Viininviljely ja valmistus

Kenwoodin viinitarhoilla Pohjois-Kaliforniassa viinirypäleet nauttivat sekä viilentävistä merituulista, aurinkoisista päivistä että pitkistä kypsymisajoista. Tämä zinfandel tulee parhailta viininviljelysalueilta Yhdysvalloissa - laaksoista nimeltään San Joaquin ja Sonoma County. Viinintekemisen taito ja parhaat mahdolliset raaka-aineet viinitarhoilta - yhdessä tasapainoisen kypsytyksen kanssa paahdetuissa tammitynnyreissä - takaa pehmeän, hedelmäisen ja maukkaan viinin.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Tämä zinfandel sopii erinomaisesti nauttimiseen sellaisenaan, miedoille juustoille, kalkkunalle ja pastalle ​​tomaattikastikkeessa. Täydentää erinomaisesti myös kaikenlaisia grillattuja ruokia, jopa voimakkaasti maustettuja grilliherkkuja.

Kenwood Vineyards

Kenwood Vineyards sijaitsee arvostetulla Sonoman alueella Kaliforniassa. Kunnianhimoisella työllä on tilalla tuotettu alueelle tyypillisiä laadukkaita viinejä vuodesta 1970 lähtien. Pernod Ricardin omistaman Kenwood Vineyardsin avainsanat ovat korkealaatuiset, kypsät hedelmät ja tasapaino. Loputon pyrkimys löytää rikkaita makuja ja välittää Sonoman villin ja monipuolisen maiseman olemus kannustaa tuottajaa jatkuvasti kohti suurempia tavoitteita. Rypäleet kerätään vain täydessä kypsyydessään, ja tilalla työskennellään tinkimättömasti ja hyvin huolellisesti koko prosessin ajan viiininviljelystä sadonkorjuuseen, viininvalmistukseen ja varastointiin. Tilan työntekijät myös tekevät vapaaehtoistyötä alueen hankkeissa, jotka suojelevat paikallisia villieläimiä, sekä edistävät alueen ympäristöä sekä viheralueita ja puistoja, jotka ovat tärkeitä luonnolliselle kasvistolle ja eläimistölle. Kenwood Vineyardsilla välitetään ympäristöstä ja työskennellään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yrityksellä on "Sonoma Sustainable Certification" -sertifikaatti.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!