Kuumista juomista lämpöä talveen

Talven lumi- ja vesisateissa lämmittää kuppi kuumana höyryävää juomaa. Vaihtelua klassisille kuumille juomille tuovat esimerkiksi aromikkaasta kahvilikööristä tai herkullisesta Malibusta valmistetut drinkit.

Kahlúa on maailman myydyin kahvilikööri ja maailman viidenneksi suurin liköörituotemerkki. Sen nimi tulee arabiankielen slangisanasta Kahwa, joka tarkoittaa kahvia. Kahlúa syntyy huolella valmistettavasta kahvin, kinuskin, vaniljan ja rommin sekoituksesta. Sen valmistukseen kelpuutetaan ainoastaan hienoimmat Arabica-kahvipavut Meksikosta Veracruz-vuoriston alueelta.

Kahlúa-kahvi
4 cl Kahlúa
Kuumaa kahvia
Koristeluun kermavaahtoa

Kahlúasta valmistuu pienellä vaivalla myös veden kielelle herauttava Kahlúa-kaakao, jonka herkkusuu viimeistelee kermavaahdolla ja kaakaokoristuksella.

Kahlúa-kaakao
4 cl Kahlúa
Kuumaa kaakaota
Koristeluun kermavaahtoa ja kaakaojauhetta

Malibu Original on maailman suosituin karibialainen rommilikööri. Se on kookoksen makuinen ja rommipohjainen, ja sopii erinomaisesti erilaisiin eksoottisiin drinkkeihin. Helppo drinkki syntyy myös lisäämällä esimerkiksi Malibuun colaa tai ananasmehua. Malibu maistuu monelle myös sellaisenaan jäiden kera, tai miksei

Malibu Appelstrudel
4 cl Malibu
Kuumaa omenamehua
Koristeluun vaikka kanelitanko

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi