Rypäle
Glera
Väri
Oljenkeltainen
Tuoksu
Tyylikäs, hienostunut, hedelmäinen, sitruunainen
Maku
kuiva, raikas, hedelmäinen, sitruunainen, pitkä jälkimaku
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Italia
Alue
Veneto, Vicenza
Tuottaja
Premium Wine Selection
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 11 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
DOC
SKU
608100
Makeusaste
Kuiva, erittäin kuiva
Sokeripitoisuus 14 g/l
Rypäleosuudet
100% Glera

Le Arche Prosecco Extra Dry

Le Arche Prosecco Extra Dry on tyylikäs, hienostunut ja raikas kuiva kuohuviini, jossa on miellyttävät pienet kuplat ja hedelmäinen suuntuntuma.

Rypälesato korjattiin elokuun loppupuolella. Viinikäyminen tapahtui lämpökontrolloiduissa paineterästankeissa alhaisessa lämpötilassa.

Tuote on saatavilla ravintolamyynnissä myös 20 cl piccolopulloissa.

Premium Wine Selection

Premium Wine Selectionin omistaja, Silvano Piacentini, on Veronan ensimmäinen sommelier ja Vinitaly -messutapahtuman perustaja. Vuonna 2000 hän perusti poikiensa Luigin ja Luisan kanssa vientiin, tuontiin, tuotantoon ja jakeluun keskittyvän Premium Wine Selection -yrityksen.

Silvano ja Luigi Piacentini sekä enologit Armando Vasco ja Giorgio Barbero yhdessä valitsevat ja kehittävät viinejä Italian eri viinialueilta. Tavoitteena on tarjota laadukkaita ja arvostettuja viinejä kilpailukykyiseen hintaan. Nämä herrat tekevät yhteistyötä viininvalmistuksen eri vaiheisiin erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa ja seuraavat prosessia aina viljelystä, rypäleen valinnasta ja sadonkorjuusta viinin varastointiin ja pullotukseen. Huolellinen laadunvalvonta takaa viinin erinomaisen maun ja laadun. Näin teknologia yhdistyy sukupolvien kokemukseen viininvalmistuksessa.

Alkuperä

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!