Hinta Alkossa
12,48 €
Ruokasuositukset Jälkiruoka Pasta ja pizza Pikkusuolaiset Salaatit ja kasvisruoka Seurustelu Tulinen
Rypäle
Baga, Syrah/Shiraz
Väri
Vaaleanpunainen
Tuoksu
Raikas, kukkainen, omenainen, päärynäinen, vadelmainen, ja paahteinen.
Maku
Puolimakea, keskihapokas, aprikoosinen, vadelmainen, kevyen mansikkainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Portugali
Tuottaja
Sogrape Vinhos de Portugal
Saatavuus
Alko
Pullokoko 75 cl
Alkoholi 11,5 g
Alkoholia 11,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Litrahinta
15,85 €/l
Alkon tuotekoodi
555647
SKU
608098
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Sokeripitoisuus 40 g/l
Per annoskoko (30ml) Per 100ml
Energia (kJ/kcal)
85,8 Kcal (359 kJ)

Puolimakea roseekuohuviini

Klassikkoroseeviini Mateus-perheen uusin tulokas Mateus Sparkling Demi-Sec Rosé on tyylikäs, puolimakea ja kauniin vaaleanpunainen roseekuohuviini Portugalista.

Tässä hienostuneessa ja raikkaassa kuohuviinissä voi aistia omenaa, päärynää ja vadelmaa sekä paahdetun leivän hienovaraisia vivahteita, jotka yhdistyvät raikkaan ja eloisan happamuuden kanssa tarjoten aromaattisen ja herkän lopputuloksen.

Mateus Rosé (mateusrose.com)

Viininvalmistus

Mateus Sparkling Demi-Sec Rosé -viinin valmistuksessa rypäleet korjataan aikaisin ja puristetaan varoen. Tämän jälkeen viini jäy hitaasti alhaisessa lämpötilassa, säilyttäen näin raikkaan ominaisuutensa. Toinen käyminen tapahtuu säiliöissä 16 ºC:ssa. 

''Tarkoituksenamme on tuoda ystävyyttä ja onnea kaikille, joita kosketamme upeiden viiniemme kautta.'' - Sogrape Vinhos

Sogrape - perinteikäs ja vastuullinen portugalilainen viinitalo

Viinitalo Sogrape Vinhos de Portugal perustettiin vuonna 1942. Yrityksen perustaminen oli rohkea teko ja todellinen tahdon näyttö, sillä sekä taloudellinen tilanne että poliittinen ilmapiiri olivat tuohon aikaan hyvin vaikeat. Perustajista Fernando van Zeller Guedesilla oli visio valmistaa ja markkinoida portugalilaisia viinejä maailman mittakaavassa. Moni epäili hankkeen onnistumista, mutta Guedesin visioon uskoen, viinitalo loi ensimmäisen viininsä Mateus Rosén. Viini menestyi loistavasti ja on yhä yksi maailman myydyimmistä viineistä.

Pioneeripäivistään, jolloin yritys osti viinin tynnyreissä Douron pieniltä tuottajilta ja pullotti sen vuokrakellarissa Vila Realissa, Sogrape on kasvanut maailman luokan yritykseksi. Guedesin perhe johtaa yhä yritystä nyt jo kolmannessa polvessa. Yhtiö on vuosien varrella menestynyt ja sen omistukseen kuuluvat myös mm. portviinitalot A.A. Ferreira ja Sandeman. Sogrape omistaa tänä päivänä 18 viinitilaa ja 15 viinin tuotantolaitoista mm. Portugalissa, Espanjassa, Argentiinassa, Chilessä ja Uudessa-Seelannissa.

Yritys on vuosien varrella sitoutunut laatuviinien valmistukseen hyödyntäen modernia tekniikkaa sekä vanhoja viininvalmistusperinteitä. Yrityksen missiona on tuottaa viinejä, jotka kohtaavat kuluttajan tarpeet ja makumieltymykset, sekä kehittää uusia innovatiivisia tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja turvallisia. Paitsi yrityksen viinit, myös viinitalo itse on moneen kertaan kansainvälisesti palkittu. Vuonna 2010 amerikkalainen Wine Enthusiast Magazine palkitsi Sograpen "European Producer of the Year" - palkinnolla ja vuonna 2011 Sogrape Vinhos äänestettiin Vuoden portugalilaiseksi tuottajaksi International Wine and Spirits -kilpailussa, jossa myös yrityksen kyseiseen kilpailuun osallistuneista 29 viinistä 28 voitti palkinnon.

Sograpen laajaan brändisalkkuun kuuluvat mm. Crao Vasco, Callabrigha, Casa Ferreirinha, Sandeman ja Mateus Rose -viinit.

http://eng.sograpevinhos.eu/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!