valkoviini Saksasta - Moselland Ars Vitis Riesling

Moselland Ars Vitis Riesling

“Taidepullo on hyvä lahja”

Alkon makuluonnehdinta

Pirteä & hedelmäinen

Hinta Alkossa

9,98 €

Ruokasuositukset

Itämainen ruoka
Pizzat ja piirakat
Salaatit ja kasvisruoat
Nautiskeluviini

Rypäle

Väri

Vaalea oljenkeltainen

Tuoksu

Hedelmäinen, jossa persikkaa, omenaa, sitrushedelmää

Maku

Puolimakea, keskihapokas, ananaksinen, sitrushilloinen, viheromenainen, kevyen kukkainen

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Qualitätswein Mosel
Tuottaja: Vuosikerta: Saatavuus:
Alko, Ravintolat
Pullokoko:
75
Alkoholia:
8,00 %
Hintaryhmä:
9-10 €
Litrahinta:
13,17 €
Alkon tuotekoodi:
505537
EAN:
4006975197116
Sokeripitoisuus:
40,00 g/l
Korkkityyppi:
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko:
6 kpl
Makeusaste:
Puolikuiva

Pullo kuin taideteos

Viini on valmistettu Moselin viinilaakson tyypillisimmästä rypäleestä Rieslingistä. Siitä valmistetaan sekä kuivia, puolikuivia että eriasteisia makeita valkoviinejä. Viini pakataan Ars Vitis-taidepulloon, ja se onkin pakkauksensa puolesta erinomainen lahjaviini. Pulloissa on kausittain vaihtuvat taiteelliset kesä- ja talviaiheiset maalaukset. Maultaan viini on puolimakea seurusteluviini!

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin itämaiselle mausteiselle ruoalle, kasvisruoalle tai ihan vain sellaisenaan seurustelujuomana. Viini kannattaa viilentää hyvin ja tarjoilla 8-10 asteisena.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös