Hinta Alkossa
10,78 €
Ruokasuositukset Itämainen ruoka Pikkusuolaiset Salaatit ja kasvisruoka Seurustelu
Rypäle
Riesling
Väri
Vaalea oljenkeltainen
Tuoksu
Hedelmäinen, jossa persikkaa, omenaa, ananasta
Maku
Puolimakea, keskihapokas, ananaksinen, sitrushilloinen, viheromenainen, kevyen kukkainen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Mosel
Tuottaja
Moselland eG
Vuosikerta
2019
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 8 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
Qualitätswein Mosel
Litrahinta
13,19 €/l
Alkon tuotekoodi
505537
EAN
4006975197116
SKU
607119
Korkkityyppi
Luonnonkorkki
Pulloja / laatikko
6 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 40 g/l
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Pullo kuin taideteos

Viini on valmistettu Moselin viinilaakson tyypillisimmästä rypäleestä Rieslingistä. Siitä valmistetaan sekä kuivia, puolikuivia että eriasteisia makeita valkoviinejä. Viini pakataan Ars Vitis-taidepulloon, ja se onkin pakkauksensa puolesta erinomainen lahjaviini. Pulloissa on kausittain vaihtuvat taiteelliset kesä- ja talviaiheiset maalaukset. Maultaan viini on puolimakea seurusteluviini!

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Joki ja maisemaa Mosellandin viininviljelysalueilta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!