Hinta Alkossa
31,48 €
Ruokasuositukset Itämainen ruoka Pasta ja pizza Salaatit ja kasvisruoka Seurustelu
Rypäle
Riesling
Väri
Vaalea oljenkeltainen.
Tuoksu
Puhdas, hedelmäinen, sitruunainen, omenainen, persikkainen
Maku
Puolimakea, hapokas, kypsän hunajameloninen, keltaluumuinen, sitruksinen, kevyen mausteinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Mosel
Tuottaja
Moselland eG
Vuosikerta
2010
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko
Pullokoko 300 cl
Alkoholia 8 %
Pakkaustyyppi
Hanapakkaus
Laatuluokitus
Prädikatswein Mosel Kabinett
Litrahinta
10,49 €/l
Alkon tuotekoodi
7185
EAN
4006975007781
SKU
607008
Pulloja / laatikko
4 kpl
Makeusaste
Puolikuiva
Sokeripitoisuus 40 g/l
* asiakaspalvelu@pernod-ricard-finland.com

Moselland Riesling Kabinett - puolimakea saksalainen Riesling

Saksan Moselin laakson alue on tunnettu Riesling-viineistään. Alueella tuotetaan kuivia, puolikuivia ja eri asteisia makeita Riesling-viinejä. Moselland Riesling Kabinett on alueelle tyypillinen puolimakea viini, jossa on jäännössokeria 40 g/l.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Moselland Riesling Kabinett sopii hyvin seurustelujuomaksi viilennettynä sekä puolimakean ja hedelmäisen makumaailmansa ansiosta aasialaisen, hieman maustetumman ruoan kumppaniksi.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!