Hinta Alkossa
10,49 €
Ruokasuositukset Blinit Seurustelu Tapas ja antipasti Äyriäiset
Rypäle
Riesling
Väri
Vaalea oljenkeltainen
Tuoksu
Persikkainen, omenainen, sitruunainen, kukkainen, hunajainen
Maku
Kuiva, hapokas, viheromenainen, sitruksinen, kevyen keltaluumuinen, mineraalinen, yrttinen
Esite
Lataa esite
Lisätietoja
Maa
Saksa
Alue
Mosel
Tuottaja
Moselland eG
Vuosikerta
2020
Varmista asiakaspalvelustamme *
Saatavuus
Alko Ravintolat Tukku
Pullokoko 75 cl
Alkoholia 11,5 %
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Laatuluokitus
Qualitätswein Mosel
Litrahinta
12,92 €/l
Alkon tuotekoodi
007695
EAN
4006975006180
SKU
607009
Korkkityyppi
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko
12 kpl
Makeusaste
Kuiva, erittäin kuiva
Sokeripitoisuus 6 g/l
* asiakaspalvelu@pernod-ricard.com

Monipuolinen ruokaviini

Moselin alueen tyypillisin rypäle on Riesling, josta valmistetaan kuivia, puolikuivia ja eriasteisia makeampia viinejä. Moselland Riesling Trocken on kuiva ja melko runsas viini, joka soveltuu paitsi seurustelujuomaksi, myös pastaruokien sekä kala- ja äyriäisruokien kumppaniksi. Selkeä kokonaisuus nostaa jälkimaussa veden kielelle. Hyvä aperitiivi!

Vuoden Viinit 2022 -kilpailussa Moselland Riesling Trocken 2020 palkittiin kunniamaininnalla sarjassa Euroopan valkoviinit, hinta alle 13 €.

Ruokasuositukset ja viinin tarjoilu

Viini sopii hyvin äyriäisten, blinien, ja tapaksien kanssa. Viini on parhaimmillaan hyvin vilennettynä 8-10 asteiseksi. 

Ympäristövastuullinen pakkaus

Moselland Riesling Trocken pakkauksen materiaalissa on huomioitu ympäsirtövastuu. Moselland Risling Trocken  on pakattu kevyempään pakkaukseen hiilijalanjäljen pienentämiseksi

Kuluttajana vihreät valinnat voidaan tehdä helposti päivittäin valitsemalla ympäristöystävälliset pakkaukset ja kierrättämällä aina tyhjät pakkaukset.

Moselland eG

Moselland eG on Mosel-Saar-Ruwerin alueen viinitarhojen yhteenliittymä, johon kuuluu yli 3000 tarhaa. Mosellandin vuosituotanto on noin 22 miljoonaa litraa, josta 250 000 litraa on Moselin Riesling-viinejä. Valikoimissa on satoja laadukkaita, alueelle tyypillisiä, keveitä ja hapokkaita viinejä. Moselland tunnetaankin arvonimellä Riesling Expert. Vaikka Saksa on aiemmin tunnettu makeahkoista valkoviineistä, on nykyisin saatavilla erittäin tyylikkäitä, kuivia ruokaviinejä sekä pikku chateau -tyyppisiä yhden tilan viinejä.

Pääkonttori sijaitsee Moselissa, jossa unohtumaton jokimaisema antaa viinille nimen ja maun. Moselland eG viiniosuuskunta syntyi vuonna 1968 alueosuuskuntien sulautumisen myötä, ja se on tänä päivänä suurin Rheinland-Pfalzin viiniosuuskunta.

Erinomaisen laatunsa ansiosta Moselland eG:n viinit ovat jo vuosien ajan saaneet ansaitsemansa huomion niin Saksan- kuin kansainvälisilläkin viinimarkkinoilla. Viinit ovat korkealaatuisia, erottuvia ja selkeitä makuprofiililtaan. Yksinkertainen konsepti, hienostunut toteutus.

http://www.moselland.de/

Joki ja maisemaa Mosellandin viininviljelysalueilta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!